woensdag 2 juli 2014

Christmas in July

Hier ben ik weer met een kaartje. Met dit kaartje wil ik graag mee doen aan vijf challenges. De eerste is voor Dies R Us; hun opdracht is Christmas in July. De tweede is Christmas Card Challenge; hun opdracht is Anything goes. De derde is voor Craftyhazelnut's Christmas Challenge; hun opdracht let's get sentimental. Ook hebben ze op dit challenge blog een maandelijkse challenge waar je al je met al je kaartjes mee kunt doen die je voor de andere weekelijkse challenges "instuurt". (dus eigenlijk zijn het 6 challenges). De vierde is voor Christmas Cards All Year Round; hun opdracht Non traditional colours. De laatste is voor Scr@p-Cards hun opdracht is Bling-Bling.  

Dit is mijn kaart geworden:


Ik heb als basis kraft papier gebruikt van 15 x 15 cm. Daarboven op een stuk wit karton van 14,5 x 14,5. Dan heb ik een stuk van 14 x 14 van Magnolia designpapier gebruikt. Komt uit mijn voorraad dus weet niet welk jaar of hoe dat hij heet. Ik heb van dat zelfde designpapier een stuk van 12 x 9 links verwerkt. Ik heb stuk 10 x 12 van het ribbelkarton gebruikt. Dit heb ik opgeschuurd en daarna wit geschilderd. Ik heb al het papier gedistressed met een papier distreser en daarna bewerkt met vintage photo inkt.


Rechtsboven heb ik een tag van kraft papier gemaakt met daarboven op in wit karton de hoek Franse Lelie van Joy! Crafts. Daarboven op een blauwe strik (uit eigen voorraad). Daaronder een papieren doily. Ik heb alles bewerkt met een papier distresser en vintage photo inkt.

 

Op de linker foto heb ik de randstans ijskristallen van Joy! Crafts gebruikt deze heb ik doormidden geknipt en zo "om de hoek" gedaan. De randstans heb ik gedistressed met de vintage photo inkt. Ik heb vier keer een losse ijskristal gestanst en die bovenop de randstans geplakt in het midden van de sterren een bling plakparel.

Op de rechter foto heb ik een stempel gestempeld met een sentiment. deze heb ik uitgeponst en met 3-d tape vastgeplakt.

Ik heb een snoesje met schaatsen stempel gebruikt. Deze ingekleurd met mijn Derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Ik heb de bollen op haar trui ook nog bewerkt met glitterlijm... Dit kun je alleen niet zien door de zon denk ik. Rechts in de hoek heb ik met versamark watermerk inkt, een hoek gestempeld en deze ge-embost met witte embossingspoeder en daarna geheat en bewerkt met vintage photo inkt. Ook heb ik nog wat zilveren sterretjes toegevoegd. 

Op de rechter foto heb ik een bloementoef. Daaronder heb ik een blad en een swirl uitgestanst en dit bewerkt met Vintage Photo inkt. Om het geheel heb ik blauw met wit touw van de action gedaan.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenges: Dies R Us; Challenge #5 Christmas in July. Christmas Card Challenge Blog; Challenge #31 Anything goes. Crafty Hazelnut's christmas Challenge Blog; Challenge #183 let's get sentimental. Crafty Hazlnut's Christmas Challenge Blog; Challenge extra for July. Christmas Cards all Year Round; July Challenge. Scr@p-Cards Challenge Blog; Challenge #65 Bling Bling.

Liefs, Marieke


4 opmerkingen:

 1. So much beautiful eye candy on this sweet creation! Love the color combo ... great job! Thanks so much for playing in our ‘CHRISTMAS IN JULY’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

  Darlene (DRU Blog Leader)
  DIES R US CHALLENGE BLOG
  DAR’S CRAFTY CREATIONS

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Wat een schitterende kaart, leuk dat je mee doet met de challenge bij Scrapcardschallenge blog
  Groetjes DT Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, there is so much texture and so many creative layers to your design that blend so well. It is a lovely, lovely card! I'm so glad you joined our 'Christmas in July' challenge at Dies R Us. Please join us again soon!

  Graciellie
  Dies R Us Challenge DT
  gracielliedesign blogspot com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely card - hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen