zaterdag 26 juli 2014

Kerst

Hoi allemaal,

Gelukkig kan ik weer op mijn knutselkamer zitten en is het daar heerlijk cool, meteen alles bij de hand, zonder telkens twee trappen op te hoeven.

Vandaag een kerstkaart gemaakt, met de kaart wil ik meedoen met vier challenge's. The Crafter's cafe; Anything goes. Winter wonderland; On the move, Crafty Hazelnut's; Cute, ook doe ik dan mee met Crafty Hazelnut's; Extra july. Crafty catz; Anything goes.

Dit is mijn kaart geworden:Het is een vierkante basiskaart van kraftpapier van 14,5 x 14,5. Daarop rood cardstock van 14 x 14. Ik heb designpapier van uit mijn stack gebruikt. Dit is een vel de voor en achterkant. Ik heb vier vierkanten gesneden van 6,5 x 6,5. In het midden de derde sterstans van Sizzix. Daarop een cirkel van designpapier. Twee sterren gestanst in het wit en rood met de tweede sterstans van Sizzix. In het midden een witte plakparel. Ook rechts op de kaart drie witte plakparels.Ik heb een digi stempel van Pink Gem Designs gebruikt, genaamd Ice Skating Hoot. Deze heb ik ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Daarna heb ik de afbeelding op een klein randje na uitgeknipt.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; The Crafter's Cafe; Challenge # 73 Anything goes. Winter Wonderland; On the move. Crafty Hazelnut's; Challenge # 187 Cute. Crafty hazelnut's; Extra for July. Crafty catz; Challenge #241 Anything Goes.

Fijna dag nog allemaal!

Liefs, Marieke

p.s ik waardeer jullie comments ontzettend en lees ze altijd met plezier!

4 opmerkingen:

 1. Gorgeous card Marieke thank you for joining us this week at Crafty Catz
  Dianne x (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello...Beautiful creation, thanks so much for sharing your creation with us at CRAFTY CATZ x carol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A beautiful card, I love your layout with those gorgeous papers and such a cute image! Thanks for sharing your creation with us at Winter Wonderland - good luck!
  Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely card - hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen