zondag 27 juli 2014

Zwanger

Hoi Allemaal,

Vandaag een kaartje gemaakt voor mijn zwager en schoonzus. Zij zijn in verwachting zoals ik al eerder had vertelt ik had alleen nog niet de juiste inspiratie gevonden voor een kaartje. Die had ik vandaag wel en er dus mee aan de bak gegaan. Vandaag ook meteen daar binnen gooien want ik weet niet of zij mijn blog volgen of niet... Zou zonde zijn wanneer ze het kaartje al zou zien voordat het in de bus ligt.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met drie challenges; Sketch Saturday; een schets. We Do Doobadoo; Celebrations en Knutsels en Kadootjes; Alles mag.

Dit is mijn kaart geworden:Ik heb van paars cardstock de grootste maat van de Shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Daarna heb ik van designpapier van Bo Bunny Enchanted Garden de mal nogmaals uitgeknipt alleen dan een slag kleiner. Ik heb van dat zelfde designpapier een stuk groen papier gebruikt. Een paars lint in het midden om het af te maken.


Rechtsboven heb ik drie paarse bloemen met een groene plakparel. Links onder heb ik twee keer een ticket (een freebie van Noor! Design) gebruikt. Daarboven op een plastic groen bloemetje.Ik heb een digi stempel van A random fan gebruikt genaamd; A baby on board. Deze heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden en daarna verwerkt met doezelaars en reukloze terpentine. Uitgesneden en gemat op paars cardstock.

Met deze kaart wil ik graag mee doen met de volgende challenges; Sketch Saturday; Week #320. We Do Doobadoo; Challenge 11 celebrations. Knutsel en cadeautjes; Challenge # 15 Alles mag.

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdje is dit Marieke, die digi is erg leuk, en ook daarbij de mooie kleuren van het papier maakt het tot een gaaf geheel. Daar zullen de a.s. ouders zeker heel blij mee zijn geweest. Fijn dat je mee doet met de challenge van Knutsels & Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely card Marieke! Thanks so much for joining us this week at Sketch Saturday! Hugs Deb

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We waren op vakantie en hebben je blog dus niet gevolgd. Maar heel erg leuk! Dank voor het mooie kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow gorgeous card Marieke, love those colours and that image is so cute! Thanks so much for joining our 'Celebrations' challenge at http://wedodoobadoo.blogspot.co.uk/
  Claire xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely project. Thanks for joining us in our Celebrations challenge at We Do Doobadoo
  Anjie (DT)

  BeantwoordenVerwijderen