zondag 6 juli 2014

Nog meer kerst

Groot applaus voor Nederland! We zijn door naar de halve finale, zou mijn kaartje een bijdrage hebben mogen leveren? Vandaag weer een kerstkaartje gemaakt. Ditmaal voor vijf challenges. de eerste is voor Fab 'n' Funky, hun opdracht is Christmas. De tweede is voor The Squirrel and The Fox, hun opdracht is Christmas in july. De derde is voor Winter Wonderland, hun opdracht is Spots and stripes. De vierde is voor CHCN, hun opdracht is make your mark. Ook laat ik deze kaart weer meedoen aan hun extra maandelijks challenge op CHCN2. En de laatste is voor Christmas Cards all Year Round, hun opdracht is non traditional calours.

Dit is mijn kaartje geworden:


Het is een basiskaart van donkerblauw van 15 x 15. daarbovenop Designpapier van 14,5 x 14,5. Ik heb het hoekje van het designpapier omgerold en vastgeplakt met een gluedot. Onder het hoekje een stukje streepjes papier. Ik heb een vierkant van 10,8 x 10,8 van designpapier en daarop weer het blauwe cardstock dat ik heb geponst en gestanst heb met een designable van Marianne Design. Rechts heb ik twee blauwe paperclips gedaan. Een stukje kanten lint en een stukje donkerblauw lint over de hele kaart. 


Ik heb een tag gemaakt 4,5 x 7 daarop heb ik een sneeuwmannen stempel. Op de buik van de sneeuwman heb ik wat plakparels geplakt. Ik heb van designpapier één keer een ticket gestanst. Daarop de tekst gestempeld let it snow, van de kruidvat. Ik heb beide bewerkt met een paper distresser en daarna met blauwe inkt.

Met deze kaart wil ik graag mee doen met de volgende challenges; Fab 'n' funky Challenges; Challenge #222 Christmas were half we their. The Squirrel and the Fox; Challenge #73 Christmas in July. Winter Wonderland; Spots and Stripes. Crafty Hazelnut's Christmas Challenge; Challenge #184 Make your mark. Crafty Hazelnut's Christmas challenge2; Challenge Extra for july. Christmas cards all year round; July challenge.

Liefs, Marieke

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje Marieke, vind het omgerolde papier echt een goed idee, dat ga ik zelf ook eens proberen! Leuk dat je met onze uitdaging meedoet bij Fab 'n Funky :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Marieke, lovely no trad Christmas card, lovely shades of blue, great layout and embellishments too. Thankyou for joining in the CCAYR Challenge and good luck, Kate x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card, love the layout. Thanks for sharing it with us over at The Squirrel and The Fox.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely card - hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kerstkaart! Mooi, je stempel in het blauw... bedankt voor je deelname bij CHCC Extra.

  Groetjes, Renate

  BeantwoordenVerwijderen