woensdag 30 juli 2014

Zomerchallenge (2,3,4 en 6)

Hoi Allemaal,

Gisterenavond nog vier van de zeven afgetikt voor de zomerchallenge van Nederlandse Swappers, maar het was te donker om buiten foto's te maken en ik vind dat wanneer ik binnen de foto's maak dat de kleuren niet goed tot zijn recht komen... Maak dan ook maar gewoon foto's met mijn gsm en niet met een of andere luxe camera.

Vier opdrachten af namelijk challenge 2 - Gebruik bloemen, challenge - 3 Cirkels, challenge - 4 Tekst en challenge - 6 Gebruik knopen. Het zijn twee beterschap kaarten geworden, één bedankkaartje en een kerstkaart vond dat ik ook al genoeg verjaardagkaarten in de doos heb liggen en kerstkaarten komen in december wel aan de beurt. Probeer mijn kaarten te verkopen binnen mijn eigen netwerk maar tot dusver nog niet veel kopers (op mijn moeder na dan, Bedankt mam!) iemand tips of ideeën?

Dit zijn ze geworden:Dit is een enkele laag kaart geworden, het correspondentiekaartje van de Hema, nogmaals opgemeten en zag dat ik er zelf ook nog een halve centimeter naast had gezeten, ze zijn namelijk 14,5 x 10,5... Maar goed maakt niet zoveel uit hoe groot ze zijn. Ik heb met roze, oranje en turkoois inkt op de hoeken van de kaart bloemen stempels geplaatst. In het midden met zwarte inkt snel beter worden gestempeld van Marianne Design. Vervolgens zes zilveren plakparels toegevoegd.Ik heb op een correspondentiekaartje de cirkels gemaakt door middel van het Bubbles stencil van Dutch Doobadoo. Ik heb de kleuren van de regenboog gebruikt om dit geheel te krijgen. Ik heb het daarna uitgesneden op vier cm en met 3-d tape vastgeplakt. Rechts heb ik de bedankt stempel gebruikt van Marianne Design.Ik heb op het correnspondentiekaartje een stuk rood papier gemat van 10 x 14. Ik had de tekst stempels nog liggen en kreeg in één keer een eureka moment. Ik dacht dat moet een kerst kaart worden. Ik heb de stempels gestempeld met kerst rode inkt. En daarna op groen papier gemat. Ik heb het kaartje met "Celebrate" gemat op de kaart met 3-d tape.Voor deze kaart heb ik kraftpapier gesneden op 10 x 14. Ik heb op 4,5 cm een rij houten knopen (Xenos) toegevoegd. Ik heb met jutte lint (Xenos) een kruis gemaakt. Rechtsonder heb ik met bruine inkt snel beter worden gestempeld. Het geheel met 3-d gemat op het correspondentiekaartje.

Met deze kaarten wil ik mee doen met de zomerchallenge van de Nederlandse Swappers.

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten Marieke en die met de knopen is helemaal super.
  Gr Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Marieke, zie je wel, ook clean&simple kunnen heel mooi worden! Ik vind de kaart met cirkels superleuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je top 3 plek bij Crazy for CAS. Ik heb even rondgeneusd. Je CAS kaarten zijn briljant! Doe je goed. Zie ik nou goed dat jij nog niet aangestoken bent met het Stampin' Up! Virus? Dat is het perfecte merk om CAS kaarten mee te maken. Misschien moet je maar eens rondneuzen bij mij. Ik steek je graag aan. Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen