zondag 6 juli 2014

Toeval?

Grappig detail; Ben ik vandaag bezig met mijn kaartjes een roze en een blauwe komen mijn schoonbroer, schoonzus en hun kinderen op bezoek, met een héél leuk nieuwtje! We worden weer oom en tante! Nou ik weet niet maar het lijkt bijna toeval!

Goed terug naar de kaartjes, ik heb een "duo kaart" gemaakt en eigenlijk omdat Alexander vond dat dit wel een kaartje was wat hij leuk zou vinden mits ik het roze zou vervangen.... Nou dan maak ik er toch gewoon twee ook een in het blauw!

Met deze "kaarten" wil ik graag mee doen met de challenge van Crazy for CAS, hun opdracht is vlinders. Ook wil ik graag meedoen met de challenge van HobbyVision design Team, hun opdracht is roze/bruin.

Dit zijn mijn kaarten geworden:De basis is een dubbele kaart van donkerbruin cardstock van 10,3 x 12. Daarboven op een stuk lichtbruin cardstock van 10 x 12. Ik heb met een stempel dubbel gestempeld om het achtergrond effect te krijgen. Ik heb van donkerbruin cardstock twee keer de één na kleinste vorm van de dutch dabadoo shape art mal geknipt. In roze en blauw designpapier heb ik de kleinste vorm geknipt. Ik heb in het donkerbruine cardstock een cirkel gestanst, in het designpapier heb ik een slag groter cirkel gestanst.Ik heb met blauw en roze cardstock de vlinders gestanst van de Noor! Design mal. ik heb van dat zelfde cardstock 2 keer een kleine vlinder geponst. Op de vlinders in het midden een plakparel. Links en rechts heb ik wat jutte touw gedaan.

Met deze kaarten wil ik graag meedoen met de volgende challenges; Crazy for Cas; Challenge #48 Butterflies. Hobby Vision Design Team; Challenge #28 Thema bruin/roze.

Liefs, Marieke

4 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuke geboorte kaarten Marieke! Heel mooi gedaan met de knalkleuren op het bruin.
  Ben gelijk volger van je blog geworden.
  Groetjes, Marleen
  http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten zeg! Mooi gedaan. En leuk dat je meedoet bij CFC.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een toeval dat verhaal!
  Je kaarten zijn leuk!
  Fijn dat je meedoet bij CFC.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toeval bestaat niet... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen