maandag 28 juli 2014

Vlinders

Hoi allemaal,

Zoals in het eerdere bericht van vandaag al gezegd Had ik nog een kaart gemaakt gisterenavond. Dus tijd om die ook even te laten zien. Deze kaart heb ik gemaakt voor de Nederlands Kaarten Uitdagingen, er was een schets en een thema namelijk vlinders. Was wel even denken wat ik wilde doen, ik heb de schets dan ook meermalen voor me uitgeschoven. Maar hij is er uiteindelijk gekomen en ik ben er erg blij mee. 

De vorige keer had ik ook mee gedaan met hun challenge maar ik vermoed dat mijn kaart is afgekeurd doordat ik het woord "Party" op mijn kaart gebruikt had en één van de regels is dat je alleen een Nederlandse tekst mag gebruiken, als ik nu maar het woord party vervangen had door hoera....

Ook wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; paper creator's crafts; For a Child. Stamp and Create; Birthday. Inky Chicks; Happy Birthday.

Maar goed terug naar mijn kaartje een schets en thema vlinders.

Dit was de schets;En dit is mijn kaart geworden;Het is een rechthoekige basiskaart van 11 x 15 (ik heb geen idee hoe de kleur heet...). Ik heb design papier gebruikt van Fern & Forest girl genaamd Little yellow bicycle. Ik heb een stuk gesneden van 10, 5 x 8, dit heb ik uiteindelijk door de midden gedaan en er voorgezorgd dat er een spleet kwam van 0,5 cm. Dit heb ik vastgeplakt aan het groene designpapier ( 10,5 x 7). Ik heb een strookje van 0,5 x 10,5 van het paarsige designpapier geknipt en dit op het groene designpapier gemat.Rechts boven en links onder heb ik twee grote en twee kleine houten vlinders (Xenos) geplakt. Rechtsonder drie witte kleine roosjes. Links boven heb ik een digi stempel van Scrap-a-Licious-times gebruikt. Deze heb ik uitgeponst en bewerkt met groene inkt. In het midden twee vlinder geponst in het witte en groene designpapier en deze op elkaar geplakt.Ik heb een digi stempel van Doodlegarden gebruikt genaamd; Butterfly Ballerina. Deze heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Op de vleugels van de vlinder heb ik stickles gedaan, ben tot de conclusie gekomen dat ik dit niet meer moet doen omdat dan mijn inkt uitloopt, iemand een tip voor dit? Ik heb de afbeelding gestanst met een ovale stans van Nellie Snellen. Ik heb de randen bewerkt met groene inkt en vervolgens de afbeelding met 3-d tape opgeplakt.

Met deze kaart wil ik graag mee doen met de challenge's van De Nederlandse Kaarten Uitdagingen; Uitdaging # 71. De Paper creator's crafts; Challenge # 27. Stamp and Create; Birthday. Inky Chicks; Challenge #34 Happy Birthday.

Liefs,
Marieke5 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje zeg !!
  Leuk dat je meedoet bij de NKU.
  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, leuk dat je meedoe met de uitdaging bij NKU.
  Veel succes en een fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een LIEF kaartje Marieke met al die vlindertjes.
  LEUK dat je met de uitdaging bij NKU meedoet.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A lovely fun girly card. Love the embellishments.Thank you so much for joining us on the Paper Creator challenge. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is an adorable card, such a sweet image.
  Thank you for joining us at Paper Creator.
  Pauline
  x

  BeantwoordenVerwijderen