zaterdag 20 december 2014

Reminder Cheerful Sketches December Challenge

Hoi Allemaal,

Vandaag een kaartje voor de challenge reminder voor het Cheerful Sketches Challenge Blog.


Het is een Rode dubbele basiskaart die ik geknipt heb met de shape art mal van Dutch doobadoo, een maatje kleiner wit cardstock en dan als laatste nog een maatje kleiner designpapier van Maja Design. Ik heb twee rechthoeken gesneden van 7,5 x 12,5 en 7,5 x 11,5. Dit gemat op wit cardstock en de randjes bewerkt met distress inkt. Links en rechts drie groene plakparels aangebracht. In het midden een strook wit papier van 15 x 4 met daarover heen groen lint. Op wit cardstock de tekst gestempeld en uitgestanst met een stans van Marianne Design.Links heb ik een strik van groen/goud lint gedaan dan een strik van wit lint met daaraan twee belletjes. In het midden een rood roosje.Rechts twee rode roosjes en een wit bloementje dat ik heb bewerkt zodat het wat bruiner werd. Ik heb twee keer de stans gebruikt van Marianne Design één keer in het groen en één keer in het wit. Dit op elkaar gemat en onder de bloemen geplakt.De digi stempel is er een van My Besties, ik heb hem ingekleurd met mijn Copics en de afbeelding verder verwerkt met distress inkt en stempels. Het geheel op een rode cirkel geplakt van Marianne Design.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's; Scrapbook Stamp Society; Anything Goes + option Christmas. Papertake weekly; Christmas. Sister Act; Anything goes. Crafty Hazelnut; Whats still needed. Crafty Hazelnut Extra; December challenge.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. een prachtige kaart Marieke

  gr karin en
  Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

  Groetjes Karin DT coördinator


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely design, great shape, nice image and the little bells are so sweet
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful card! I love it! Thanks for joining us at Scrapbook Stamp Society! Good Luck!
  Eleonora DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How beautiful your card is!
  Thank you for participating ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you for entering my CHNC challenge extra for December with your lovely crafting – hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen