donderdag 18 december 2014

Babykaartje

Hoi Allemaal,

Gisteren kreeg ik een Apje van een collega of ik een geboorte kaartje kon maken voor een meisje. Natuurlijk kan dat! Wanneer je heb je hem nodig dan? Morgen? Ook dat was geen probleem! Dus aan de slag en een kaartje in elkaar freubelen. Ik geef mensen altijd vrij veel inspraak in het bedenken van het kaartje omdat ik vind dat het een persoonlijk kaartje vanuit hun naar iemand anders is en dat is ook bij dit kaartje het geval, de enige valkuil die voor mijn gevoel daarbij in zit is dat het dan wel moeilijker wordt om het kaartje te maken omdat je toch aan alle vragen wilt voldoen maar dat is ook vandaag weer gelukt.

Met het kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Scribble and Scrap; Anything Goes. Dies R Us; Anything Goes. Loves Rubberstamps; Anything Goes. Crafter's Cafe; Animal Friends. ABC Challenge; Z is for Zany (it think it's that but dunno if it counts?). Kraftin Kimmie; Wonderful Wednesday. A random fan: Anything Goes. Simon Says Monday Challenge; Anything Goes. Cute Card Thursday; Sparkles (got pearl stones on the star die). Love to Scrap; When Nature Calls.Ik heb gebruik gemaakt van de Shape Art mal Bloem van Dutch Doobadoo. Het is een dubbele kaart daarom heb ik van wit cardstock de één na grootste maar gepakt. Daarna een slag kleiner van kraft papier en dan van designpapier nog een slagje kleiner. Bovenin heb ik de ster stans van Marianne design drie keer uitgestanst (wit,roze en kraft) de sterren van het roze en wit uitgekknipt en verschoven op elkaar gemat. Van kraftpapier de letters van Noor design uitgestanst en deze in de naam op de sterren geplakt. Op de rondjes heb ik om en om roze en witte plakparels geplakt. Onderin een stans van Noor design in het wit met daarop wat roze en witte bloemen.Ik heb een digi stempel gebruikt van Lee Holland gebruikt genaamd; Baby Giraffe. Deze ingekleurd met potloden. Daarna uitgesneden en gemat op roze cardstock en kraftpapier. De randje bewerkt met vintage photo inkt. En als laatste nog drie roze plakhartjes opgeplakt.Rechts heb ik twee hartje van Dtuch Doobadoo gebruikt en de randjes bewerkt met roze inkt. Een stempel van Marianne design gestempeld en daarna uitgeknipt als een tag en de randjes bewerkt met vintage photo inkt. Als laatste de charm (Marianne design) toegevoegd en er een plakparel opgeplakt.

Een fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

15 opmerkingen:

 1. SO ADORABLE! Love all the sweet elements! Thanks so much for playing in our ‘ANYTHING GOES’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

  Darlene (DRU Blog Leader)
  DIES R US CHALLENGE BLOG
  DAR’S CRAFTY CREATIONS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een topkaart. Super gedaan. Hier ben ik helemaal weg van. Mooie combinatie gemaakt zo. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoog knuffelgehalte!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig babykaartjes, en wat een leuke digi.
  Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Adorable image and card! Your embellishments are cute, especially the metal bootie. Thanks for joining us at Love to Scrap! Challenge Blog
  Tina dt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very cute. Thanks for playing along at Loves Rubberstamps.

  Nikki

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is so gorgeous, very very sweet, lovely image, great shape and lovely colours, a really lovely creation
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is so adorable. Fabulous embellishing...gorgeous colours. Perfect. Thank you for joining us over at the Scribble and Scrap Challenge. Good luck.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar ben ik weer, nog zo'n schatje! Super lief...nogmaals bedankt voor het meedoen bij LOves Rubberstamps,
  Hugs Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. sweet image that giraffe is too cute! Beautiful design and the card is sure to be appreciated byt he recipient! Thank you for playing along with us at Simon Says Stamp Monday Challenge - Anything Goes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awww... what a sweet card. I love everything about it! Thank you for joining us at Love to Scrap!
  Happy holidays, Linda (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Absolutely adorable. What a cutie. Thank you for sharing your talents with us over at Loves Rubberstamps. Hugs Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OMGosh this is so fabulous, I love the beautiful card design. Thanks for playing with us over at Loves Rubberstamps!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh this is absolutely lovely. Thank you for joining us at ABC Challenge. Hugs! Mojca

  BeantwoordenVerwijderen