vrijdag 29 augustus 2014

Trouwkaart

Hoi Allemaal,

Vandaag nog een kaartje gemaakt ditmaal een trouwkaart. Ik heb heel lang nagedacht over een challenge bij Cards en Scrap daar was het thema namelijk reizen, nu ben ik de vakantie kaartjes eigenlijk wel een beetje beu en ook is dat een thema waarvan je niet vaak kaartjes stuurt. Wintersport zou kunnen maar ja ik ga zelf nooit op wintersport, toen kreeg ik in één keer een idee, ze hebben bij All Dressed Up een digi met zo'n soort van volkswagen en dan voor trouwen waarom dan niet een trouwkaartje, mensen gaan vaak nadat ze getrouwd zijn op huwelijksreis! Ik vond hem zelf geniaal bedacht :D.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Cards and Scrap; Reizen. Knutsels en kadootjes, daar zoeken ze een andere vorm kaart dan rechthoek of vierkant (tweede kaart). Loves rubberstamps; Two or more pattern papers.

Dit is mijn kaart geworden ben zelf zeer tevreden over het eindresultaat;Ik heb voor de basis de shape art mal Ovaal van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb van goen/blauwig cardstock de basis geknipt en daarop designpapier (Nirvana is het merk) gemat alleen dan een slag kleiner. Ik heb van hetzelfde designpapier een rechthoek gesneden van 11 x 13. En een rechthoek van 10 x 12. Ik heb al het papier gedistrest met een paperdistresser en bewerkt met vintage photo inkt. Tussen de twee rechthoeken in heb ik een papieren doily gedaan.Ik heb een digi gebruikt van All Dressed Up genaamd; Just Married. Deze heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden en daarna verwerkt met doezelaars en reukloze terpentine.Van cardstock en designpapier heb ik de leaf stans van Joy!Crafts gestanst. Deze bewerkt met vintage Photo inkt. Ik heb wat meeldraden toegevoegd en drie roosjes.ik heb van cardstock de vlaggetjes stans van Joy!Crafts gebruikt, ik heb er één vlag van afgeknipt. Van het designpapier heb ik de letters gestanst deze komt uit een alfabet van Joy!Crafts. Deze bewerkt met de photo inkt en vervolgens met 3-d dots opgeplakt.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Cards and Scrap; kaartenuitdaging 217. Knutsel en Kadootjes; Challenge #16. Loves rubberstamps; Challenge #118.

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marieke, hij is super geworden. Ik heb dat probleem ook met reizen. Maar dit is geniaal! Leuk dat je hem mee laat doen bij K&K. Succes!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook weer ontzettend leuk Marieke!
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om een vakantie kaart zo te maken. Geweldig. Je hebt een leuk modelletje gebruikt. Wat leuk dat je mee doet met de challenge van K&K. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Adorable card! Thanks so much for joining our Loves Rubberstamps Challenge this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al zo'n mooi kaartje Marieke.
  Leuk die tekst op het nummerbord .

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So adorable!!! Thanks for playing with us over at Loves Rubberstamps!!!

  BeantwoordenVerwijderen

 7. What an adorable card! Thanks for joining Loves Rubberstamps Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen