zaterdag 9 augustus 2014

Hoera een Meisje

Hoi allemaal,

Twee dagen geleden kwam mijn overbuurvrouw vragen of we op hun huisdieren wilde passen wanneer zij op vakantie zijn, dat is natuurlijk geen enkel probleem dat doe je als goede buur zijnde. Nu hebben we recent ook een buurtfeest gehad en had ik vertelt dat ik ook kaarten maakte, nu heb ik haar afgelopen woensdag een aantal kaarten laten zien die vond ze ontzettend leuk, fijn erkenning voor je werk! Ze wilde graag een baby kaartje, dat is geen enkel probleem dan maken we die één en zo was mijn eerste "bestelling" een feit.

Ik wil met dit kaartje meedoen met de volgende challenge's; Cheerful Sketches, een schets. Crafting from the Heart; Anything Goes. Loves Rubberstamps; Anything Goes- with a twist of stripes. Sister Act; Anything Goes. Crafting Little Fairies; Cute and Cuddle.

Dit is mijn kaart geworden:Ik heb van wit cardstock de grootste maat van de dutch doobadoo shape art mal geknipt, daarna van roze met wit bolletjes designpapier (weet niet welk merk) de één na grootste maat geknipt. Ik heb van wit cardstock een rechthoek van 15 x 4,5 uitgeknipt en twee vierkanten van 4,5 x 4,5. Daarna heb ik van geel designpapier één keer het schuine streepjes papier uitgesneden op 14,5 x 4 en de vierkanten van het rechte lijnen designpapier van 4 x 4. Dit allemaal op elkaar gemat. Ik heb de grote rechthoek in het midden een roze/wit geblokt lint geplakt uit mijn stash. Ik heb nog geen baby stempels kwam ik achter dus heb ik met Words de tekst "Hoera een meisje" uitgeprint in het roze en deze op wit cardstock gemat en vervolgens met 3-d tape vastgeplakt.Ik heb van wit cardstock twee keer alle wolkjes uitgestanst van Joy!Crafts. Ik heb de randjes bewerkt met roze inkt en de wolkjes met 3-d tape op elkaar geplakt. Rechtsboven en linksonder heb ik drie witte plakparels.


Ik heb gebruik gemaakt van de digi van Wee stamp (ik vind hun stempels echt mooi!) genaamd; Angie. Deze heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Ik heb de afbeelding uitgestanst met ovale mal van Nellie Snellen, een slag groter heb ik van wit cardstock de zelfde mal gebruikt en dit op elkaar gemat. Ik heb de middelste maar van de wolken stanst gebruikt als een soort van stencil en met blauwe inkt de wolkjes aangebracht om de afbeelding heen.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges; Cheerful Sketches; Challenge 15. Crafting from the Heart; Challenge 30. Loves rubberstamps; Challenge # 115. Sister Act; Challenge # 69. Crafty Little fairies; August Cute & Cuddle.

Liefs,
Marieke

8 opmerkingen:

 1. Beautiful palstels and love those diecuts. Thank you for joining Crafting from the Heart, good luck.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marieke wat een leuke kaart. Prachtig gemaakt. Mooie zachte kleuren. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze kaart met de sketch van Cheerful Sketches is een schatje!
  Dank je wel voor je bijdrage aan onze challenge!

  Liefs,
  Marjoleine (DT)

  BeantwoordenVerwijderen

 4. What an adorable card! Thanks for joining Loves Rubberstamps Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super sweet card! Thanks for joining our challenge this week on Loves Rubberstamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje!! Leuk dat je meedoet met de challenge bij Cheerful Sketches.
  Succes.
  groetjes ine
  http://creaine-challenges.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje is dit geworden.
  Dank je wel voor je deelname aan Cheerful sketches.
  Ik hoop dat je volgende maand weer meedoet bij ons.
  groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En nog een kaartje met onze schets....en alweer zo'n lieffie....nogmaals bedankt voor het meedoen...succes!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen