zondag 10 augustus 2014

Beterschap

Hoi Allemaal,

Mijn laatste kaartje van vandaag en deze week want zoals in mijn vorige bericht al verteld had gaan we op vakantie! Lekker een week uitwaaien aan zee, vingers crossed dat het mee gaat vallen met de regen.

Daarnaast wil ik graag Trijntje en Tinie bedanken voor het volgen van mijn blog, ontzettend leuk, wees welkom en ik hoop dat jullie wat inspiratie op doen!

Ditmaal een beterschaps kaartje gemaakt met weer een wee-stamp afbeelding. Met de kaart wil ik meedoen bij Friday Sketch Challenge; een schets. Kleuren met potloden; Alles mag.

Dit is de schets:En dit is mijn kaart geworden:Het is een vierkante witte basiskaart van 13,5 x 13,5. Daarop blauw cardstock gemat van 13 x 13 vervolgens designpapier gemat van 12,5 x 12,5. Beide heb ik bewerkt met een paperdistresser. Ik heb met turqouse inkt de tekst beterschap (marianne design) gestempeld op wit cardstock en dit vervolgens gemat op blauw cardstock. Beide weer bewerkt met een paperdistresser.Ik heb een afbeelding gebruikt van wee stamps genaamd; Sympathy Bugs. Ik heb de afbeelding ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna verwerkt met een doezelaars en reukloze terpentine. Ik heb de afbeelding met een ronde stans uitgestanst en vervolgens met blauw cardstock de cirkel stans van Marianne design uitgestanst en de afbeelding daarop gemat. Rechts drie blauwe plakparels geplakt.Ik heb een doorzichtig wit lint om het geheel geplakt met daarop een licht blauw kleurig lint. Ik heb van wit cardstock twee keer de swirl stans van Joy! Crafts gestanst en dit op de kaart geplakt. In het midden twee kleine witte roosjes en wat meeldraden daarop één grote blauw witte bloem en twee kleine. In het midden van de bloemen een blauwe plakparel.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Friday Sketch Challenge; Sketch # 75. Kleuren met potloden; Anything Goes.

Liefs, 
Marieke

6 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart!
  Echt heel mooi gemaakt.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wart een mooie kaart heb je gemaakt super. Leuk dat je mee doet bij Friday Sketch. Gr Gea B

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great colouring and good take on the sketch. Thanks for playing with us at Friday Sketch Challenge. Hugs, Maja DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje!
  Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Kleuren met Potloden.
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Marieke.
  Leuk dat je meedoet bij KmP.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen