maandag 25 augustus 2014

Waterverf

Hoi Allemaal,

Echt heerlijk zo'n dagje vrij kun je op je gemak lekker freubelen! Nu dus kaartje nummer drie. Ik heb gewerkt met waterverf al moet ik zeggen dat dit wel een hele opdracht was, lang nagedacht wat ik wilde en hoe ik het wilde. Ik had zelfs geen waterverf in huis dus op naar de winkel, leek dit toch wat moeilijker als dat ik verwacht had aangezien de normale speelgoedwinkels ze niet hadden. uiteindelijk wel geslaagd bij de Hema. Voor twee euro een leuk doosje met twaalf verschillende kleuren.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen bij de volgende challenge's; Stampin your Way: Ander model dan vierkant of rechthoekig. Crazy For Cas; Waterverf. Dutch Card Lovers; Waterverf. Knutsels en Kadootjes; Alles behalve rechthoekig of vierkant.

Dit is mijn kaart geworden:Het is een ronde kaart geworden, ik heb op speciaal papier voor waterverf met groen, oranje en gele waterverf de cirkels aangebracht door middel van het stencil van Dutch Doobadoo. Ik heb het geheel uitgestanst met de grootste maar cirkel, dit heb ik nogmaals gedaan met een correspondentiekaartje en dit alles op elkaar geplakt zodat het ook echt een kaart is... Ik heb van groen cardstock de blaadjes stans van Marianne Design gebruikt. Ik heb met de Martha Steward vlinder pons twee keer de vlinder geponst één keer in het oranje en één keer in het geel. Deze op elkaar geplakt. In het midden van de vlinder wat witte plakparels geplakt. Rechts en Links van het geheel heb ik drie plakparels geplakt in het groen, oranje en geel. Met zwarte inkt heb ik de tekst gestempeld deze komt ook van Marianne Design.

 
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Stampin you Way; Challenge 10. Crazy for Cas; Challenge #51. Dutch Card Lovers; Challenge 216. Knutsel en Kadootjes; Challenge #16.

Liefs,
Marieke

10 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan Marieke. Ik hou er wel van. Niet te veel maar wel op elkaar afstemmen.
  Leuk dat je meedoet bij K&K.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren combi, mooi kaartje zo! Bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart heb je gemaakt en wat leuk dat je mee doet met onze challenge bij Stampin your Way.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan Marieke, mooi kaartje!
  Dankjewel voor het meedoen bij Crazy for CAS!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marieke,
  ik vind hem supergaaf geworden! Mooi op de witte achtergrond, die waterverf. Zo komen de kleuren goed tot hun recht.
  Dank je wel voor het meedoen met onze challenge van K&K!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit mooi gemaakt marieke, ondanks dat dit pas je begin is met waterverf ziet het er supergoed uit. Leuk dat je mee doet met de challenge van K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi hoor. Leuk dat je meedoet bij crazy for CAS en Dcl.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje, Marieke, leuk die stippen in waterverf en meteen al een leuk resultaat voor de eerste keer met waterverf! Dank je wel voor je bijdrage een de chalenge van DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL!

  BeantwoordenVerwijderen