zondag 31 augustus 2014

Cas volgens een schets

Hoi Allemaal,

Vandaag mijn dag goed begonnen, ik ben als winnaar uitgekozen bij Cheerful Sketches met mijn Birds kaart en bij de Nederlandse Kaarten Uitdagingen was mijn Iris kaart, kaart van de week! Wat ontzettend leuk, bedankt!

Ik wil Nicole en Margot van harte welkom heten op mijn blog, bedankt voor het volgen.

Vandaag is viert mijn schoonvader zijn verjaardag, we gaan vanmiddag met het hele gezin pannenkoeken eten. Daar moest dan natuurlijk ook een kaartje voor gemaakt worden. Ik heb ditmaal een Cas kaartje gemaakt naar aanleiding van de schets bij Crazy for Cas. Ook wil ik het kaartje mee laten doen bij Simon says; anything goes.Het is een rechthoekige blauwe basiskaart geworden met daarop een correspondentiekaartje van de Hema. Ik heb met washi tape de twee stroken gemaakt, deze komen weg bij de Xenos. Rechtsboven en links onder heb ik drie sequens toegevoegd, ik baalde eigenlijk een beetje dat ik ze niet in het blauw had maar goed dan maar in het doorzichtig... Rechtsonder heb ik met een stempel van Marianne Design de tekst gestempeld.  Ik heb van ribbelkarton en blauw cardstock de sterren gestanst met de stans van My Favorite Things. Deze op en in elkaar geplakt.Aan de binnenkant van de kaart heb ik ook een correspondentiekaartje geplakt en daarop de overig sterren.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenge's; Crazy for Cas; Challenge #52 Sketch. Simon Says; Anything Goes.

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. What a fabulous, clean and simple card. Thanks so much for playing along this week at Simon Says Stamp and good luck in the prize draw.
  Hugs,
  Caryn xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel erg leuk kaartje weer hoor. Bedankt voor je deelname aan crazy for CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart en wat leuk gevonden met die sterren.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan zeg. Die sterren zijn leuk! Bedankt voor het meedoen bij CFC.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om de sketch te draaien! Mooi geworden met de sterren erop.. Leuk dat je meedoet bij Crazy for CAS!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen