donderdag 28 augustus 2014

Baby Kaart

Hoi allemaal,

Vandaag nog een kaartje gemaakt, zo meteen weer werken en mijn schoonmoeder komt nog even een kopje koffie doen. 

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenge's; hobbyhome; Alles mag. Loves rubberstamps; Two or more pattern papers. Crafting from the Heart; Anything Goes. Cute Card Thursday; Anything Goes. Simon Says; Anything Goes. Crafter's Cafe; Use youre punches and dies. Hobby Vision; Een babykaart. (tweede kaart) Kraftin Kimmie; Anything Goes.

Dit is mijn kaart geworden:



Het is een witte vierkante basiskaart van 15 x 15. Daarop kraftpapier gemat van 14,5 x 14,5. Daarop gestreept designpapier van 14 x 14. Ik heb nog een vierkant gesneden van kraftpapier van 12 x 12 en daarop designpapier gemat van 11,5 x 11,5. Linksboven en rechts onder drie crèmekleurige plakparels.



Ik heb van kraftpapier van de stans van Marianne Design drie keer het blaadje uitgestanst. Ik heb twee keer een crèmekleurige bloem en één keer een blauw kleurige bloem, daarnaast twee blauwe roosjes.



Onder in heb ik wit lint met daarover een crème kleurig gestippeld lint. Ik heb van kraftpapier twee keer een tag gemaakt en daarop de tekst gestempeld. De tekst komt van Marianne Design. Ik heb van het crème kleurige lint een strik gemaakt en de tags onder de strik geplakt.



Ik heb een digi stempel van Wee stamps gebruikt genaamd, New Baby. deze heb ik ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Ik heb de afbeelding uitgestanst met een spellbinders stans, van kraftpapier heb ik van de zelfde stans een maatje groter gestanst en deze op elkaar gemat.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Hobby-Home; Zomer challenge 12. Loves rubberstamps; Challenge #118. Crafting From the Heart; Challenge 33. Cute Card Thursday; Challenge 336. Simon Says; Anything Goes. The Crafter's Cafe; Challenge #79. Hobby Vision; Challenge #30 Kraftin Kimmie; Anything Goes.

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

  1. Schitterende geboorte kaart Marieke en wat een lief plaatje heb je weer gebruikt!
    Groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful. Thanks for sharing at crafting from the heart x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lovely sweet card, do love that cute baby image with the pretty details.
    Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
    Luv
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Such a beautiful card. Thanks for joining us at Loves Rubberstamps .

    BeantwoordenVerwijderen