dinsdag 18 juni 2019

Merry Christmas & Happy New Year

Hallo allemaal,

Ok eerlijk is eerlijk ik vindt het heerlijk om weer thuis te zijn en mijn creativiteit kwijt te kunnen. Dat gaat nog wat worden wanneer we in de zomer voor 16 dagen naar Amerika gaan... Maar goed dat zien we dan wel weer. Gisterenavond maakte ik nog een kaart voor de sketch challenge van Dutch Doobadoo. Ik ging weer even helemaal terug naar een aantal jaar geleden en maakte een vintage kaart.


De basis knipte ik uit kraft papier, daarna nam ik de mal nog twee maal over één keer uit designpapier en één keer uit wit cardstock. Uit hetzelfde designpapier sneed ik nog een vierkant en bewerkte alles met distress inkt. 

Stanste de cirkel uit wit papier daarna nam ik de binnenkant van de cirkel stans over met potlood op de afbeelding en knipte deze uit en bewerkte allebei met distress inkt.


Uit kraft papier stanste ik verschillende bloemblaadjes en uit wit cardstock een sneeuwster. Maakte mijn strikken met twine, bevestigde daar een charm aan en werkte het af met een bloem.

Met verschillende bloemen maakte ik een bloemen toef en stak hier en daar wat van de bloemblaadjes er tussen.


Stempelde de tekst op wit cardstock en stanste het uit met de bijpassende banner. Bewerkte de bloemen en het kraft papier met witte geso en als laatste voegde ik wat gems toe.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met de kaart doe ik graag mee met de volgende challenge's:
Dutch Doobadoo - Sketch Challenge
Christmas Cards all Year Round - Garland / leaves / Christmas flowers
I'm roses - Anything Goes (ZLY1- 427, R3 - 79, R22 -15)
Christmas Kickstart Challenge - Glitter, sparkle and shine

Stempels: Noor! design clear stamps banner text
Stansen: Craftables cirkel (CR1331), Collectable Eline's poinsettia (COL1393), Craftables flower set (CR1358), Sizzix sneeuwster, Noor! Design banner (6002/0386)
Papier: Maja Design Christmas Season, Noor! design paper & pictures happy holidays (6003/0059)
Inkt: Versafine onix black, Walnut Stain distress inkt.
Extra: Dutch Doobadoo Shape art mal (470.713.169), Diamond gems (JU0932)

7 opmerkingen:

  1. This is beautiful. Thank you for joining our I Am Roses Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love your card, Marieke - so pretty! The flowers are so beautifully placed. Thanks for playing along at The Christmas Kickstart Challenge, Jo x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Leuk ook die ronde vorm! En lekker hoor naar Amerika, daar ga je je vast niet vervelen! (en anders ga je gewoon lekker knutselspullen shoppen toch?!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha heel herkenbaar Marieke, ik mis ook altijd mijn knutselkamer met spullen als we wat langer weg gaan..LOL Ik zou wel een aanhanger mee willen nemen ;p
    Je kerstkaart in vintage-stijl is een plaatje. Mooie kleurtjes en heel lief gedecoreerd. Ik zou hem zo in de boom hangen :)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. A great card - thanks so much for joining us a Christmas Crafts All Year Round.

    Helen x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love your color combo & all the beautiful elements perfectly arranged! So glad you joined the Christmas Kickstart Challenge--Greta, Guest Elf

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful project! Thank you for joining our I Am Roses Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen