vrijdag 7 juni 2019

Let it snow!

Hallo allemaal,

Let it snow! Maar dan maar niet in het echt... Van mij mag het voorlopig nog wel lekker warm blijven niet te heet zoals zondag maar gewoon een graad of 24 - 25 kan ik goed hebben. Om terug te komen op de kaart. Deze maakte ik naar aanleiding van de schets van My Favorite Things en mijn kerstkaarten totaal aan te vullen. Ik was al verschillende keren gestart met de schets maar kwam er telkens niet uit. Tevreden met deze kaart.


Als eerste stanste ik een grijs stuk cardstock en spetterde hierop met mijn molotov acrylic paint marker. Stanste de drie cirkel eruit en vulde ze met de shaker pouches en shaker materiaal. De witte lijnen en strikken komen van de baby clothes die-namics.


Stanste wat sneeuw uit blauw cardstock en stempelde de bomen en de yeti op Copic papier. Kleurde deze in met mijn Copic markers en stanste ze uit met de bijpassende stansen. Heat emboste het sentiment en stanste deze uit met een banner. Dit alles ging op een witte topfold kaart.

Fijne avond nog allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge
ABC Christmas Challenge - L is for Little (little trees versus the giant yeti)
As you like it - My Favorite Things, because they have everything you need for card making, and everything is mixable

Stempels: Beast Friends, Snow Globe sentiments
Stansen: Beast Friends, Blueprint 33, A2 rectangle stax, Stitched snowdrifts, Mini circle shaker Window & frame, Bundle of babyclothes.
Inkt: Memento tuxedo black, Tsukineko Versamark,
Extra: Shaker materiaal, Circle trio shaker pouches, Wow ultra fine white embossing poeder, cement gray, black licorice en berrylicious cardstock, white Molotow acrylic paint marker 

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk shakerkaartje! Mooi al die blauw/grijs tintjes bij elkaar. Ik ben nog niet echt in de stemmming om kerstkaarten te maken, eerst nog zomervakantie daarna ga ik er eens over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute! Love everything about it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super shaker card. Thanks for joining AYLI challenge. Elaine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Adorable, j'aime beaucoup ces yƩtis, biz

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A lovely card Marieke. A giant yeti and cute little trees - a great take on our challenge theme. I love the splatters and the colouring. Thank you for joining us at ABC Christmas Challenge :) Lynda DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is great, love the shaker element. Thanks for joining in with the AYLI challenge

  Anne x
  https://learningtojive.blogspot.com/
  http://asyoulikeitchallenge.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous card - love those shaker baubles!
  Thanks so much for playing at the ABC Christmas Challenge!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie shaker kaart, Marieke. Prachtige kleuren en grappige yeti. Leuk dat je meedoet met ABC Christmas Challenge. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen