vrijdag 30 januari 2015

Mannenkaarten

Hoi allemaal,

Vandaag lekker aan de freubel en het werd tijd dat ik eens begon, ik heb namelijk al een tijdje terug een opdracht gehad om een aantal kaarten te maken, waaronder een aantal mannenkaarten en ik stelde ze telkens uit... Vandaag toch maar eens de koe bij de horens gepakt en er aan begonnen en ik moet zeggen het viel me alles mee! Ik heb er niet één om jullie te laten zien maar wel drie! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Het eerste kaartje is een dubbele zeegroene kaart van 10 x 13,5. Daarop kraftpapier (9,5 x 13) gemat en designpapier (9,3 x 12,8) Dit met 3-d tape op de basiskaart geplakt. In het midden een stuk kraft (9,5 x 9,5) met daarop designpapier 99,3) x 9,3). Vervolgens een digistempel van 2 Cute Ink genaamd; celebration penguin. Ingekleurd met copics en gemat op kraft (6,2 x 8,2). Op alle vier de hoeken een roest kleurige brad. Als laatste de vlaggetjeslijn van Joy! Crafts gestanst in wit en craft en in de zeegroene kleur de letters (noor design). Alle randjes bewerkt met walnnut stain inkt. 

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Kit and Clowder; Anything Goes. Sister Act; Anything Goes. Scrapbook Stamp Society; Anything Goes + option happy birthday. Winter Wonderland; Lots of layers. Simon says wednesday; Anything Goes.Het tweede kaartje is een dubbele witte kaart van 10 x 13,5. Daarop zwart papier (9,5 x 13) gemat met daarop designpapier (9,3 x 12,8). Dit met 3-d tape op de basiskaart geplakt. Ik heb van zwart cardstock het strikje gebruikt van Marianne design. Dit opgeplakt en daaronder drie zwarte knopen. Onderin een zwart lintje. Vervolgens op wit papier (2 x 5) de tekst proficiat (Marianne design) gestempeld en dit gemat op zwart cardstock (2,2 x 5,2).Het derde en laatste kaartje is een dubbele zeegroene kaart van 10 x 13,5. Daarop kraftpapier (9,5 x 13) gemat en designpapier (9,3 x 12,8). Dit met 3-d tape op de basiskaart geplakt. Dan heb ik kraftpapier (7,5 x 11) met daarop designpapier (7,3 x 10,8). Ik heb een houten snor en bril gebruikt van Bo Bunny en dit onder elkaar geplakt. Vervolgens met bruine inkt de tekst (Marianne Design) gestempeld en gemat op kraftpapier (2,2 x 5,2). 

Met dit kaartje wil ik graag meedoen bij de volgende challenge; Addicted to stamps; Clean and Simple.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke mannenkaarten! Ik vind ze alle drie leuk, maar de eerste vind ik echt een toppertje.

  Groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super gave mannenkaarten Marieke

  gr karin en

  Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

  Groetjes Karin DT coördinator


  BeantwoordenVerwijderen
 3. thanks for sharing your great masculine card at ATSM this week

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke mannenkaarten Marieke. Vooral die tweede is zo grappig.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a wonderful mens card, such a unique image! Thank you for sharing at ATSM :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig wat een productie en allemaal even leuk. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marieke je mannenkaarten zijn geweldig leuk! Ik vind vooral de tweede super gelukt :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Three wonderful cards that have planted a smile all over my face! Thank you for sharing your 'glasses and 'stache' in the ATSM gallery!
  ~c

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love your cards, love your penguin !
  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

  Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een ontzettend gave mannenkaarten
  Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen