donderdag 1 januari 2015

Januari Challenge bij Cheerful Sketches.

Hoi Allemaal,

Ten eerste wil ik iedereen de aller beste wensen, wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat jullie ook allemaal een ontzettend mooi en leuk uiteinde hebben gehad.

Vandaag is er weer een nieuwe challenge van start gegaan bij het Cheerful Sketches Challenge blog. Het is wederom weer een hele leuke schets dus ik hoop dat jullie allemaal weer met zoveel mensen mee gaan doen als met de vorige challenge.Zag bij het maken van het bericht dat ik niet meer foto's had gemaakt dat is dan weer een beetje minder maar goed dan doen we het alleen met deze. Ik heb als basis een shape art mal gebruikt en deze geknipt met design papier van Joy! Crafts. Op de achterkant wit cardstock geplakt voordat ik ging uitknippen zodat hij wat steviger is. In het midden een vierkant van wit cardstock met daarop designpapier. Rechts een rechthoek van wit cardstock en daarop designpapier.

Onder het grote vierkant heb ik de sterrenstans van Noor design gebruikt. Daarop een losse ster met plakparel. Links drie losse sterren met een plakparel. Onder de afbeeling een blauw lint met een strikje en een bloem om zo de schets te volgen. Links boven nog drie plakparels. Een digi stempel gebruikt van de Paper Shelter die zijn namelijk sinds deze maand onze nieuwe sponser! Ingekleurd met copics en uitgestanst met een cirkel stans. Het kaartje is inmiddels natuurlijk al bij een lief familielid terecht gekomen.

Ik wil graag meedoen met de volgende challenge's; Crafty Hazelnut's Extra; Januari Challenge. Cute Card Thursday; Anything Goes. Glitter n Sparkle; Anything Goes. The Paper Shelter; Anything Goes. De egel; Anything Goes.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke


10 opmerkingen:


 1. Wat leuk dat je meedoet met onze eerste Challenge !
  Je hebt een hele mooie kaart gemaakt ☺
  Veel succes met de Challenge.

  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely design, so pretty, really gorgeous colour, so soft. love it!
  Hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marieke, wat een mooie kaart heb je gemaakt in winterse kleuren!
  Heel gaaf dat je meedoet aan onze eerste challenge van de Egel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a delightful card, love the image and the soft colours you have used. Thanks for sharing at Glitter n Sparkle Chris DT x Happy New Year x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marieke, wat een beauty deze winterse kaart. Heel mooi ingekleurd en heel mooi afgewerkt. Dank je voor je deelname aan de eerste challenge van "de Egel".
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart. Fijntjes. Fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo wat een prachtige kaart.
  Bedankt dat je mee doe met de challenge van de Egel.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super dat je meedoet met onze eerste Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow this is so beautiful the card design and embellishments look superb the image is stunning, thank you for joining our challenge at Crafty Hazelnut's Christmas Extra Challenge.
  hugs
  lorraine x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thank you for sharing your lovely crafting for my CHNC challenge extra for January - hope to see you again soon x

  BeantwoordenVerwijderen