zaterdag 31 januari 2015

Guest Designer The Sketchy Challenge

Hoi Allemaal,

Vandaag een kaart die ik gemaakt heb als gast designer voor The Sketchy ChallengeChallenge #83 Karina's Sketch en als thema "Be My Valentine". Ik kreeg de schets binnen en was eigenlijk meteen enthousiast ik vind het echt een hele leuke schets! Doen jullie gezellig mee?

Hello everybody,

Today i'm showing you a card that i made as a guest designer for The Sketchy Challenge; Challenge # 83 Karina's Sketch and the theme is "Be My Valentine". Wenn i got the skecth in my mailbox i was really excited because i truly love the sketch. Are you joining in with the fun?


Het is een zwarte vierkante basiskaart van 15 x 15 daarop rood papier van 14,7 x 14,7 met daarop designpapier van 14,4 x 14,4. In het midden van rood cardstock een rechthoek van 9,5 x 14,7 met daarop designpapier van 9,2 x 14,4. Onder het rechthoek heb ik van zwart cardstock twee keer de hartjes randstans van joy! Crafts gestanst en ge-embost. Onderin een Rechthoek van rood cardstock van 10 x 14,7 met daarop designpapier van 9,7 x 14,4. Het design papier is van Carta Bella. Daarop een groot stuk kant. Rechts onderin een zwart wit strikje met een rood roosje. Bovenin heb ik twee keer de vlaggetjes stans van Noor design gebruikt in het rood en designpapier dit aan elkaar geplakt zodat hij langer werd. Vervolgens met de Noor letter stans de letters gestanst in zwart cardstock.Ik heb een digi stempel gebruikt van Feary Ink genaamd; You rock my world. Ingekleurd met copics en daarna uitgesneden en gemat op rood en zwart cardstock.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's; Simon Says wednesday; Anything Goes. Bunny Zoe's Craft; Hearts. Sister Act; Anything Goes. Brown Sugar Challenge; Three different embellishments. 

Fijne dag allemaal
Have a nice day everybody!

Liefs,
Marieke

8 opmerkingen:

 1. Oh wow Marieke, this is an awesome take on the sketch. Loving the little bunting and unusual colour combo, so fun.
  Wishing you a wonderful weekend.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Marieke, jij mag dan meteen weg zijn van de sketch, ik ben meteen weg van jouw kaart. Supergaaf...die digi is leuk en zo mooi ingekleurd. Echt een hele mooie gd-kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great image and I love how you coloured it.
  Thanks for joining in at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
  Hugs,
  Caryn xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje weer! Super die kleuren.

  Groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marieke je kaart is zoals altijd weer schitterend! Lekker strak en mooi afgewerkt met de materialen die je hebt gebruikt :) De schets is er heel mooi in verwerkt! Super mooie voorbeeldkaart als gastdesigner :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marieke,

  Kei toffe kaart. wauw. Superlief.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke gave kaart.
  Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen