zondag 22 juni 2014

Weer terug bij zoet zie ik ;)

Dat was wederom Alexander zijn reactie toen hij dit kaartje zag, dan is het natuurlijk niet moeilijk raden welke kleur hij is ;) Inderdaad Roze! Met deze kaart wil ik graag mee doen met vijf challenges. De eerste is Dutch Stamp Chickies hun opdracht, gebruik vlinders. De tweede is voor Marvelous Magnolia, hun opdracht is Punches. De derde is voor Magnolia Down Under, hun opdracht Pink, Pink, Pink! (dan ben ik natuurlijk altijd van de partij ). De vierde is bij de Creatieve Zebra hun challenge is Bingo, Ik heb gekozen voor stempel/roze/kant. De Laatste is voor Tilda's town, hun opdracht is Dies and or punches.

Het is een dag project geweest, vanochtend begonnen en om 17:00 was hij klaar. Maar ben er erg blij mee! Dit is hem geworden:Ik heb de Shape Art Mal van Dutch Doobadoo gebruikt als basis. Ik heb hem in wit cardstock, en drie maal designpapier uitgeknipt. Het Designpapier komt uit de block Tilda Autum Lilac. Ik heb ze alle vier bewerkt met een distresser en daarna met Vintage Photo inkt. Rechts heb ik met wit karton bewerkt met Distress inkt Fired Brick en daarover heen Glimmer mist Pearl. Dit daarna heb ik het uitgestanst met de Vlinder randstans van Joy! Crafts. Op de lijfjes heb ik plakparels geplakt. In het midden heb ik een roze/wit geblokt lint met daarover heen wat kanten lint.

Op de linker foto heb ik de Bingo stempels van Joy! Crafts gebruikt. Dit heb ik op wit karton gestempeld met Versafine Vintage Sepia. Laten drogen en daarna bewerkt met een distresser en het gehele karton gedistresst met vintage photo inkt. Uit roze designpapier heb ik een cirkel gestanst van Marianne Design. Daarna bewerkt met vintage photo inkt. Ik heb twee houten vlinders opgeplakt, deze heb ik bij de Xenos gehaald.

Op de rechter foto heb Tilda in Parijs gestempeld op correspondentiekaarten van de Hema. daarna heb ik haar ingekleurd met mijn Derwent potloden en verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Ik heb haar nogmaals gestempeld en deze heb ik langs de lijnen af afgeknipt. Deze heb ik over de ingekleurde tekening heen geplakt. Ik heb rondom de stempel fired brick inkt verwerkt en daarna met glimmermist pearl erover heen gedaan. Ik heb haar uitgestanst met een ovale mal van Nellie Snellen. Uit designpapier heb ik een maatje groter uitgestanst. Boven en onder het geheel heb ik twee keer de hoekstans Franse lelie van Joy! Crafts en deze bewerkt met vintage photo.


Ik heb één keer de swirl van Marianne design in roze karton uitgestanst. Dit heb ik onder mijn bloementoef geplakt. Ik heb één keer een roze wit bloem met parel geplakt en vijf kleine roosjes. 

Met deze kaart wil ik mee doen met de volgende challenges; Dutch Stamp Chickies; Challenge 18 Vlinders. Marvelous Magnolia Challenge Blog; Challenge 70 Punches. Magnolia Down Under Challenge Blog; Challenge# 238 Pink Pink PINK!. De Creatieve Zebra; Challenge # 10 Bingo. Tilda's Town Challenges; Challenge# 109 Dies and or Punches.

Liefs, Marieke 

9 opmerkingen:

 1. Een prachtige vlinderkaart!
  Leuk dat je meedoet aan de challenge bij DSCC.
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous Choice of Colours! I just love these older Tilda's just so Adorable! Thanks for joining us at Marvelous Magnolia!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige vlinderkaart heb je gemaakt!
  Bedankt voor je deelname bij DSCC.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beautiful card! fabulous design, Tilda looks very cute. Thank you for joining Tilda's Town this week.
  hugs, shien shien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous card!! Love so much the vintage Tilda and all the embellies too!! :)

  Thank you very much for sharing with us at Tilda's Town this week
  Hugs Cinzia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt.
  Bedankt voor je deelname aan DSCC.
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful card! The details are fantastic! Thanks for joining us at Tilda's Town and good luck! Delphine xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige kaart dank voor je deelname bj dscc

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart!
  Leuk dat je mee doet met de challenge van DCZ.
  Groetjes Ditta

  BeantwoordenVerwijderen