zondag 15 juni 2014

Slippers!

Slippers ik heb er denk ik in iedere kleur wel één en in sommige kleuren wel meer dan één. Ik hou er van!. Ik ben dan ook blij dat het weer zomer is en dat ik ze weer aan kan. Dat was de inspiratie van deze creatie, met nadruk op creatie want het is géén kaart geworden. Ik denk dat ik zelf heel origineel ben geweest en heb een tag gemaakt in de vorm van een slipper! Ik heb met de slipper tag twee challenges gecombineerd, op de Don en Daisy blog zochten ze iets met het thema zomerse groet, tevens moest er een Don en Daisy afbeelding aanwezig zijn, nu vond ik zelf dat ik niet zo'n zomers afbeelding van Don en Daisy had en de freebie vond ik ook niet passen. De afbeelding die ik heb gebruikt paste het beste, want tenslotte proost iedereen op hun vakantie. Op de blog van Webshop AnMacreatief zochten ze alles behalve een kaart.


Dit is mijn slipper tag!

Ik heb van groen cardstock de vorm van een slipper geknipt, daarboven op iets smaller van designpapier de zelfde slipper. Ik heb van roze cardstock uit de "hand" de bandjes getekend en geknipt. In het midden heb ik deze vast gezet met een roze / wit gestreepte splitpen. Ik heb links en rechts een sneetje gemaakt en daar de bandjes door heen gehaald en vastgeplakt. Vervolgens heb ik van groen cardstock nogmaals de slipper uitgeknipt en deze op de achterkant geplakt. Op de bandjes heb ik oranje bloemetjes geponst met daarboven op een groene plakparel. Ik heb drie verschillende kleuren touw (roze, wit, groen/wit) gevlochten en dat heb ik door het gat heen gehaald zodat je de tag ergens aan kunt hangen.Hier de slipper tag wanneer hij hangt en het zijaanzicht.


Onder op heb ik een afbeelding van Don en Daisy ( knipvel DDK3215 ) uitgestanst met een Cirkel stans van spellbinders, ik heb van roze cardstock van dezelfde stansen set een maatje groter uit gestanst. Ik heb uit groen cardstock vijf keer de blaadjes gestanst met de snijmal bloemen en blaadjes van MDesign. Daarboven op heb ik drie verschillende kleuren roosjes vast geplakt met gleu dots. In het midden heb ik van Oranje cardstock een banner gestanst van Marianne Design en daarop geschreven Fijne vakantie.

Met deze creatie wil ik graag mee doen aan de challenge van Don en Daisy blog; Challenge#16, zomerse groet. En met de challenge AnMaCreatief; Alles behalve een kaart.

Liefs, Marieke

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke slipper heb je gemaakt, helemaal in zomerkleurtjes! Leuk dat je meedoet met de Don and Daisy challenge!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige slipper. Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart..uhh slipper heb je gemaakt! Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij Don en Daisy.
  Veel succes!
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart, en super gezellig dat je mee doet aan de challange op het Don en Daisy blog.
  Heel veel succes en bedankt voor het meedoen.
  Groetjes Irma
  Dt lid Don en Daisy blog.

  BeantwoordenVerwijderen