zaterdag 14 juni 2014

" Rock Chick "

Vorige week maakte ik deze blog aan, en zette mijn eerste kaartje online. Een verjaardagskaartje met een pinguïn in de kleuren grijs/blauw en geel, waarmee ik met twee challenges mee deed. Ik had hem met name gemaakt voor de 2 Cute Ink Challengeblog en met dat allereerste kaartje won ik ook nog! Ik ben er erg blij mee en ook ontzettend trots! Ik mocht vier digitale stempels uitkiezen uit hun shop. Dat heb ik natuurlijk meteen gedaan. Met de belofte dat ik ook deze keer mee zou doen met de 2 Cute Ink challenge. Hun challenge was deze week het thema "birthday". Met deze kaart wil ik ook graag mee doen met de Cheerfull Sketches Challenge Blog. De naam verraad het eigenlijk al een beetje zij werken met "schetsen"...

Dit is de "Schets" die gevolgd diende te worden.


Dit is mijn kaart geworden! Niet zo druk of veel details als je misschien inmiddels van me gewend bent maar ook met deze kaart ben ik erg blij. Het is een vierkante kaart van 14 x 14. Daarbovenop heb ik een designpapier van 13,5 x 13,5. De drie stroken zijn van rood cardstock ( 2 x 14) en designpapier ( 1,5 x 14). Daarboven op een rode plakparel. Ik heb twee keer de ballon van MDesign gestanst in rood cardstock en designpapier.


Ik heb een digi stempel gebuikt van 2 Cute Ink genaamd; Country Music Chick. Deze heb ik ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna verwerkt met reukloze terpentine en doezelaars. Ik heb van blauw Cardstock een vierkant gesneden van 10 x 10 en deze heb ik ge-embost met een Designable Ster. De rand heb ik bewerkt met een witte gelpen. Ik heb de stempel uitgesneden op 7,5 x 7,5. deze heb ik bewerkt met een rode stabilo stift. Rechtsonder in heb ik 2 x banner gestanst van MDesign. En daarop de tekst gestempeld Hip Hurray van MDesign. 

Met deze kaart wil ik mee doen aan de challenge van 2 Cute Ink; Birthday Challenge. Cheerful Sketches Challenge Blog, Challenge 13.

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. Just love the fun colors! Thank you for joining us at 2 cute ink! Xx Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met de sketch van Cheerful Sketches Marieke!
  Dank je wel voor het meedoen met onze Challenge!

  Liefs,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marieke wat een leuke kaart heb je gemaakt, leuk dat je meedoet met de challenges bij Cheerfull Sketches, veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart met die gave digi, Marieke....je bent goed bezig: net begonnen en dan al winnen...super hoor...dank je wel voor het meedoen bij Cheerful Sketches!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt met de sketch van cheerful.
  Dank je wel voor je deelname aan cheerful sketches.
  Groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig kaartje Marieke! Leuk dat je meedoet bij Cheerful Sketches.

  Liefs Marit

  BeantwoordenVerwijderen