dinsdag 10 juli 2018

Together you've made something beautiful

Hallo allemaal,

Daar was ik weer! Gisteren maakte ik ook nog een kaartje met de huidige schets challenge van My Favorite Things. Ik Maakte een geboortekaartje een beetje in dezelfde stijl als deze. De ontvangers van die kaart staan op het punt om een baby te krijgen en ik dacht dat het wel leuk zou zijn wanneer ze een geboorte kaartje krijgen in dezelfde stijl.

Gebruikte Producten: Up in the air stempel en stans, Die-Namics Blueprint 29, Die-Namics bundle of baby clothes, Welcome baby stempel, Die-Namics grassy hills, Die-Namics stitched basic edges en mini edges cloud stencil.


Met de rechthoek uit Blueprint 29 stanste ik twee keer een witte rechthoek en een uit groen cardstock. De groene cardstock bewerkte ik met de Die-Namics grassy hills en Die Namics stitched basic edges. zodat het grass de punt zou vormen voor de schets. Ik bewerkte het grass met spetters en inkte de randen met mowed lawn distress ink. Ik sneed een van de witte rechthoeken op maat en met het cloud stencil en salty ocean maakte ik de wolken. Ik plakte deze op elkaar en plakte het geheel op de andere witte rechthoek.


Boven in deed ik wat twine dat ik de waslijn. Uit wit cardstock stanste ik het romper maakte de knoopjes groen met een Copic Marker en stanste het hartje uit designpapier. Uit kraftpapier stanste ik de twee wasknijpers en plakte alles op de basis. Stempelde de vogels, kleurde ze in met Copic Markers en stanste ze daarna uit met de bijbehorende stansen. Als laatste stempelde en heat emboste ik de teksten en sneed ze uit. Het geheel plakte ik op een dubbele kraft kaart.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Schets Challenge
Happy Little stamper Challenge - Anything Goes with dies

1 opmerking:

  1. Awww so cute!!!Thankyou for joining us at Happy Little Stamper Anything Goes with Dies Challenge this July, All the best.
    DT Seemaa
    (https://icraftpaper.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen