donderdag 26 juli 2018

Bugaboo Christmas in july - Part 3

Hallo allemaal,

Daar zaten we dan weer te zweten ;) Nog een keertje zweten en dan zit het er op! Kleuren doe ik op onze computerkamer daar is het iets beter te doen maar de rest gebeurd toch echt nog op zolder... Dan maar twee strakkere kaarten hoef je ook niet lang op zolder te blijven.

Bij de eerste kaart was de opdracht om een grappig project te maken. Ik vind Stella en Gus helemaal geweldig dus ging met Stella aan de slag.

Gebruikte producten: Buagboo digitale stempel Stellasantadies, twine, wooden snowflake, Crystal gems (JU0938) , Doodlebug designpapers.De digitale stempel printte ik op Copic papier en kleurde het daarna in met mijn Copic markers. Op de kerstballen en haar bril deed ik wat glossy accent. Met een mes sneed ik een schuine rand en plakte er paars cardstock achter.

Een strook designpapier plakte ik op een dubbele witte topfold kaart en daarop plakte ik de rest. Ik vond dat er nog wat miste het plakte er een houten sneeuwvlok op met twine en een gem.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge:
Catch the bug - Christmas in july
Simon Says Wednesday challenge - Anything Goes.
ABC Christmas challenge - O = for on a chair
De opdracht van vandaag was een oudere stempel en een kleurenpalet. Nu heb ik altijd wat moeite met een keurenschema met kerst wat niet groen/rood of blauw/bruin is dus ik moet dan altijd even buiten de box denken.

Gebruikte materialen: Bugaboo digitale Christmastreerow, MFT black & white striped paper pad, MFT snowglobe sentiment.
Printte wederom de digitale stempel op Copic papier en kleurde ze in met mijn Copic markers. Gebruikte een kerstboom minder en knipte het op een wit randje na uit. Op een stuk wit cardstock maakte ik een blauwe achtergrond met Salty Ocean distress inkt en plakte alles op de basis. 

Heat embosste de tekst met wit embossingpoeder op een stuk zwart cardstock en plakte het op de kaart. Een dubbele witte topfold kaart daar plakte ik twee stroken designpapier op en plakte het geheel met 3-d tape op de topfold kaart.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
Catch the bug - Christmas in July

Fijne dag allemaal en tot morgen!

Groet, Marieke

12 opmerkingen:

 1. LOL I used this image and sentiment for my Husband's Christmas card a couple of years ago, I just love it Marieke! Thanks for joining in Catch the Bug's Christmas in July challenges, good luck! Dawn Bugaboo DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marieke I found this colour challenge hard, you did a fantastic job I LOVE it! Thanks for joining in Catch the Bug's Christmas in July challenges, good luck! Dawn Bugaboo DT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi,hi, wat een grappig kerstkaartje. Die tekst ook....geweldig. Andere kaartje is ook heel origineel. Succes nog met de hitte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kerstkaart heb je met 'onze' Stella gemaakt, Mariek...de tekst is echt grappig!
  Je bomen volgens het kleurenschema zien er ook erg mooi uit!
  Bedankt weer voor het meedoen met de Christmas in July challenge bij Bugaboo.
  xxx Margreet DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastic cards! Thanks again for joining us over at the ABC Christmas Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely creations Thanks for playing along with us at Catch the Bug for our Christmas in July celebration. Good Luck.
  Lynn aka Lynnpenguin, Bugaboo DT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A couple of lovely cards. Thanks for playing along with us at Catch the Bug for our Christmas in July celebration. Good Luck.
  Lynn aka Lynnpenguin, Bugaboo DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. BOY oh BOY! I remember this from our new Facebook fan page!!
  Your are very talented! Your coloring on every creation I have seen is awesome!
  Thanks for joining us in our Bugaboo Christmas in July event!
  Smiles...Jodie (Bugaboo Stamps Owner)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Both of your cards are great. Love your coloring. Thanks for joining in the Christmas in July Catch the Bug Challenge, Lisa Lynn DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So funny..FABulous fun card..Thank you so much for sharing and joining in with us at CCAYR...[ Christmas Crafts All Year Round]

  Luv CHRISSYxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gorgeous cards Marieke! I love the cute images and you have coloured them beautifully. The sentiment is just brilliant. it cracked me up lol.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  Mandy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Awesome cards!!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR ‘ROUND challenge. Hope you participate in our next challenge!! Have a happy crafty day!!!
  Deanne at A Little Bit O’ Paper

  BeantwoordenVerwijderen