maandag 2 juli 2018

Muisjes jubileum

Hallo allemaal,

Ik zag de challenge bij het Marianne Design blog en dacht leuk daar kan ik aan meedoen, ik wilde erg graag met de muisjes een kaart maken en zo ging ik aan de slag... Toen ik mijn kaart klaar had en de uitdaging nog een keer las zag ik dat het een jubileum kaart moest zijn en geen bruiloft kaart. Nou dan nog maar eentje maken dan ;) .

Gebruikte producten: Clearstempel harten (CS0950), Clearstempel bruid en bruidegom (CS0974), Clearstempel feestmuizen (HT1602), Paperpad do what you love (PK9149), embossingfolder trendy hearts (DF3438), Stans en stempel project life (PL1516) en gefeliciteerd stempel van Els Brigé.


Van Neenah papier sneed ik een stuk wit cardstock en stempelde en maskte de muisjes. Ik kleurde het geheel daarna in met Copic markers. Ik heat embost 25 jaar met wit embossing poeder op een stuk zalm cardstock en stempelde de rest van de tekst. Het hart stempelde ik, kleurde het in met Copics en maakte het af met glossy accents. Het geheel plakte ik op een iets groter stuk zwart cardstock en daaronder een stuk designpapier. Dit alles op een dubbele witte kaart.


Dit was dus de eerste kaart die ik maakte ;). De tekst Bruidegom en bruid knipte ik los van elkaar en stempelde bruidegom en bruidegom op zwart cardstock met versamark inkt daarna heat emboste ik het met wit embossingpoeder. De muis stempelde ik op Neenah papier en dit deed ik nogmaals alleen dan met de shadowtechniek. Ik kleurde beide muizen in en voorzag ze van een hoed en strik. Knipte ze op een wit randje na uit. 


Met de embossingfolder emboste ik een stuk wit cardstock en sneed dit op de juiste maat. Plakte dit op een dubbele kaart. Waar het emboste gedeelte eindigde plakte ik het zwarte strookje met de tekst en stempelde veel geluk op de basiskaart in het midden. Ik plakte de muizen met 3-d tape op de kaart. Het hartje stempelde ik, kleurde, knipte en voorzag het met een laagje glossy accents.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het bovenste kaartje doe ik graag mee met;

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn allebei leuk met de muisjes, leuk dat je nog een nieuwe hebt gemaakt! Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart geworden Marieke.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

  Gr. Anita
  MDblog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super grappig geworden met de muizen...
  Leuk dat je mee doet met de huwelijksjubileum challenge...
  Groetjes van Judith
  DT-Marianne Design Challege blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaart Marieke met de muizen! Top!
  Groetjes Suzan
  DT MD Challenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij vieren de muisjes een erg leuk feestje voor dit huwelijksjubileum.
  Mooie kaart maakte je voor "mijn" challenge bij Marianne Design.
  Groetjes van Henriët
  DT MD Challenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marieke,
  Wat een super leuke kaartjes met de muizen!
  Leuk hoe je dat muizen feestje gemaakt hebt met zo'n plint erachter ;)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gave kaarten met de muisjes!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

  BeantwoordenVerwijderen