dinsdag 24 juli 2018

Bugaboo Christmas in july - Part 2

Hallo allemaal,

Daar zat ik dan gisterenmiddag na mijn dagdienst te zweten op mijn zolderkamertje.. Tja je moet er wat voor over hebben zeggen we dan maar ;). Vanochtend maakte ik er nog één en zo loop ik op schema voor de Christmas in July challenge bij Bugaboo.

De eerste was even wat gepuzzel maar erg blij met het resultaat. De opdracht was een gift of giftcard met het kerst thema. Ik gebruikte de volgende producten: Dutch Doobadoo stencil art numbers (470.455.003) Dutch Doobadoo box art Merci (470.713.017), Dutch Doobadoo kraft art (470.715.808), Echo Park designpapier, twine, houten ster en een diamond gem (JU0938), Bugaboo digitale stempel Reindeer01.


Eerst maakte ik de basis van kraft papier, dit matte ik met blauw cardstock en daarna met designpapier. Met de Dutch Doobadoo mal trok ik de cijfers over op cardstock en daarna met designpapier. Knipte het uit en plakte het op de voorkant. Ik werkte het af met een label uit de Dutch Doobadoo kraft art, een houten ster, twine en een gem.

Aan de linker zijde maakte ik een strook papier die ik open liet aan de bovenzijde zodat er een giftcard in kan. Kleurde de digitale stempel in met Copic Markers en knipte hem op een wit randje na uit. Aan de rechter zijde maakte ik het Merci doosje en bewerkte dit met designpapier.

Met deze creatie doe ik graag mee met de volgende challenge's:
Catch the bug - Anything but a card
Simon Says Monday Challenge - Kraft Christmas


Voor vandaag was de opdracht bingo, nu wilde ik voor de eerste horizontale rij gaan Texture, Die cut en Sparkle maar uiteindelijk na wat draaien, wikken en wegen kreeg ik ook de eerste rij verticaal. Gebruikte producten: Die-Namics Speech bubbles, Die-Namics stitched circle, Die-Namics A2 stitched rectangle stax 1, MFT snowfal stencil, Dutch Doobadoo structuur pasta, MFT rainbow stripes paperpad, Bugaboo digitale stempel Winbird and friend en rhinestones.

Van wit cardstock en stanste ik twee keer de grootste rectangle die en een keer uit designpapier. Bij een van de twee witte rechthoeken scheurde ik aan de onderkant een gedeelte af en bewerkte het daarna met structuur pasta en het stencil. 

Uit wit cardstock stanste ik vier keer de cirkel stans en plakte dit op elkaar. De speech bubble stans, stanste ik uit zwart cardstock, heat emboste de tekst en maakte de speech bubble iets kleiner.


Kleurde de beide vogels in met mijn Copic markers en knipte ze daarna op een wit randje na uit. Plakte alles op elkaar en op een witte dubbele topfold kaart en plakte op de sjaal verschillende kleuren rhinestones.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge:
Catch the bug - Bingo
Simon Says Wednesday Challenge - Use a die or punch
AAAcard Challenge - over the Rainbow

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

15 opmerkingen:

 1. Dat het zweet van je lijf afgutste kan ik me helemaal voorstellen... Ik bewonder je doorzettingsvermogen hoor. Je giftcard vind ik super gaaf geworden. Zo leuk gedaan met die pocket. Je bingo kaartje mag er ook zijn. Heerlijk dat ijskoude tafereeltje... I Like it!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful cards! Thanks for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is afzien. Gelukkig heb ik een koele knutselkamer. Deze kaarten en de pockets zijn helemaal geweldig. De paper pad van echopark is zo mooi.
  Die stempels zijn ook enig. Jij heb ze ook weer mooi verwerkt. Het zijn vrolijke kerstkaarten geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, je hebt je best weer gedaan, Marieke!
  Je giftholder/Mercibox ziet er prachtig uit en zal met Kerst een leuk geschenk zijn.
  Je bingokaart vind ik ook geweldig. Zoals je de sjaal gedaan hebt met al die rhinestones...errug leuk!
  Dank je wel weer voor het meedoen met de Bugaboo Christmas in July challenge.
  xxx Margreet DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love everything about this card, so well put together.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love the idea of a rainbow Christmas card! Thanks for playing at AAA Cards.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous cards and your reindeer with his stocking is perfect for our challenge this month. Thank you for joining in at Sparkles Christmas. Lynne DT x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. These are both adorable, especially love the rainbow card! Thank you so much for playing along with our Christmas in July Challenge over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog this week, we are so glad you joined us :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ADORABLE, thanks for playing along during our Christmas in July week at Catch The Bug.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thank you so very much for joining our Monday CIJ ABC challenge @ Catch the Bug! Super Cute project. Good Luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love the birdy card! and the reindeer project is super cool! great job!
  Thanks for joining us in our Bugaboo Christmas in July event!
  Smiles...Jodie (Bugaboo Stamps Owner)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow I am loving your reindeer with a stocking creation. It fits perfectly for our stocking challenge over at Sparkles Christmas. You must be over the moon with such a fab make. Someone will be very lucky to get this.Thanks for joining in, hope to see you again.Hugs Debbie DT xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Marieke, Wow what an amazing Christmas project!! I love the Bugaboo reindeer image, the large numbers and the beautiful papers you have used. Whoever gets this at Christmas is very very lucky! Thank you for joining our 'Stockings' challenge over at Sparkles Christmas Challenges this month. I hope you'll join us again soon, love Jacky x
  Sparkles Xmas DT

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fabulous combination of Christmas and rainbow... brilliant idea! Thanks for playing along at AAA Cards

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Such a cute card. Love the rainbow edge on the bottom. Thank you for sharing with us at AAA Cards. =) Tracie

  BeantwoordenVerwijderen