donderdag 16 oktober 2014

Babykaart

Hoi allemaal,

Vandaag twee babykaarten gemaakt waarvan ik er vandaag één laat zien, de ander is net klaar en zal ik morgen posten wanneer ik betere foto's heb gemaakt. Het is een jongens en meisjes babykaart en vandaag dus de jongens versie.

Met de kaart wil ik meedoen met de volgende challenge's; Crafting From The Heart; Anything Goes. Hobbyhome Hobbyartikelen; Een babykaart. Scribble and Scrap; Anything Goes.Het is een vierkante witte basiskaart van 15 x 15. Daarop blauw cardstock gemat van 14,5 x 14,5 met daarop designpapier gemat van 14,2 x 14,2. In het midden een stuk blauw cardstock van 14,5 x 9,5 met daarop designpapier gemat van 14, 2 x 9.3. Ik (nou ja ik niet helemaal heb de hulp van mijn schoonmoeder in geroepen ;) ) heb het designpapier gestikt met wit garen.Links heb ik een stans van Noor Design gebruikt en daarna bewerkt met blauwe inkt. Ik heb de party flags van Noor design gestanst in wit cardstock en één vlag verwijderd, vervolgens nogmaals uitgestanst en de blauwe vlaggetjes uitgeknipt en opgeplakt. Van designpapier met de Noor design alfabet de naam gemaakt. Onder wat touw en een charm van Marianne Design.Ik heb een digi stempel van Wee stamps gebruikt genaamd; New Baby. De afbeelding ingekleurd met mijn potloden en daarna verwerkt met doezelaars. De Afbeelding uigestanst een ovale mal en het randje gedistressed met vintage photo inkt. Van blauw cardstock de oval wave mal uigestanst dit op elkaar geplakt. Daaronder een gaasverband dat ik bewerkt heb met dezelfde inkt.Rechts heb ik een bloementoef gemaakt met allerlei bloemen.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Crafting From The Heart; Challenge # 40. Hobbyhome - Hobbyartikelen; Challenge nr 14. Scribble and Scrap; Challenge # 29.

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

 1. Een scheetje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig en wat een schattig en lief kaartje is het geworden. Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van Hobbyhome.

  Groetjes van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a pretty card, lovely colours and a very sweet image, love it!
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 4. How cute. Thanks for entering the Scribble and Scrap Challenge. Good Luck

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje, jouw kaart!

  Bedankt voor het meedoen met de challenge bij HHH!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen