zaterdag 18 oktober 2014

Criss Cross Kerstkaart

Hoi allemaal,

Vandaag een criss cross kerstkaart gemaakt met het nieuwe papier van Marianne Design.

Met het kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Inky Chicks; Christmas. Fab 'n' Funky; Christmas. Hobby Vision; Thema kerst. Papertake Weekly; Super Fly. Christmas Cards All Year Round; Embellish it. Crafty Hazelnut; Use something forgotten or never used (new paperpad). Crafty Hazelnut Extra; October Challenge. Loves Rubberstamps; Pretty Woman. Kit and clowder; October challengeHet is een criss cross kaart met een basis van wit cardstock daarop lichtblauw cardstock gemat en ten slotte op de buitenkant het ruitjes papier van de paperpad en aan de binnenkant het bruine papier. Ik heb van wit cardstock de sterren rand geponst en al het papier en het randje bewerkt met distress inkt. Onder de afbeelding heb ik met een stans en stempel van Marianne Design de tekst gestempeld en daarna uitgestanst. Van wit cardstock nogmaals het label gestanst en dit op elkaar gemat nadat er natuurlijk een randje van distress inkt opzat.Ik heb een afbeelding gebruikt van Wee stamps genaamd ; Holly ik heb de afbeelding ingekleurd met potloden en daarna verwerkt met doezelaars. Op de vleuels en belletjes wat glitterlijm aangebracht. Met een pen de pareltjes aangebracht. De afbeelding uitgesneden en bewerkt met distress inkt. Vervolgens de afbeelding gemat op cardstock dit gemat op designpapier en dan weer gemat op cardstock. Alle randjes weer voorzien van distress inkt.Links een bloementoef, met wat meeldraden, roosjes en zelf gemaakte roosjes van My Favorite Things, Ook nog een blauw blaadje van Marianne Design toegevoegd.Rechts bloemen, roosjes en een zelf gemaakt roosje met drie witte blaadje die ik gemaakt heb met een stans van Marianne Design.Op het label in het midden heb ik een brad gemaakt. Daardoor heen wat touw zodat je het label er uit kunt halen. In het midden een licht blauwe strik met daarop een strik van touw met daaraan twee zilveren belletjes.

Met deze kaart doe ik graag mee met de volgende challenge's; Inky chicks; Challenge # 40. Fab 'n' Funky; Challenge # 233. Hobby Vision; Challenge # 30. Papertake Weekly; Super Fly. Christmas Cards All Year Round; October Challenge. Crafty Hazelnut; Challenge # 199. Crafty Hazelnut Extra; October Challenge. Loves Rubberstamps; Challenge # 122.

Fijne Avond allemaal!

Liefs,
Marieke

9 opmerkingen:

 1. Such a pretty card, love the little bells.
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje! Ik vind de kleuren prachtig.

  Groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje met een schitterend ingekleurd plaatje. Leuk die bloementoefjes.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very pretty. love the soft color palette. Thanks for joining us at Loves Rubberstamps.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So pretty and with so many gorgeous embellishments, love the bells. Thank you for joining us at CHNC Extra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a sweet image and great fold. Thanks so much for playing at Loves Rubberstamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for entering CCAYR October challenge and both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

  BeantwoordenVerwijderen