maandag 6 oktober 2014

Halloween

Hoi Allemaal,

Van de week ook nog een Halloween kaartje gemaakt, wilde er eigenlijk niet aan beginnen aangezien we in Nederland dit niet echt vieren. Ik zit in de 2 Cute Ink facebook group en daar was het idee om dan toch gewoon de kleuren van dit thema te gebruiken maar tja dat eindigde toch in een soort van Halloween kaartje... Heb ik er toch in ieder geval één gemaakt. Ik moet wel bekennen dat de kleuren lekker fel zijn en dus wel leuk om te gebruiken.... Misschien volgen er wel meerdere kaarten...

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; 2 Cute Ink; Halloween. Fab 'n' Funky; Halloween. Cute Card Thursday; Spots and Dots. Kraftin ' Kimmie; Halloween.Het is een vierkant kaartje van 12 x 12 van paar cardstock. Daarop zwart streepjes papier gemat van 11,5 x 11,5. In het midden met een stans het paarse cardstock uitgestanst en van bolletjes papier een maatje kleiner. Beider bewerkt met zwarte inkt. Nog een paars lintje boven in. Ik heb letter stempels de tekst Boo gestempeld en daarna uitponst en bewerkt met paarse inkt.Ik heb een digi stempel van 2 Cute Ink gebruikt genaamd; Pirate Birdie. Hem ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna uitgeknipt en met 3-d tape op het geheel geplakt.

Met dit kaartje doe ik mee met de volgende challenge's; 2 Cute Ink; Challenge # 116. Fab 'n' Funky; Challenge # 231. Cute Card Thursday; Challenge # 341. Kraftin ' Kimmie; Magical Krafty Crop Challenge # 5.

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

 1. Grappig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer Marieke en weer schitterend gekleurd!
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great card - love the image you've used.

  Thanks for joining us at Fab'n'Funky Challenges.

  Helen x
  GDT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fab card, thanks for joining us at FnF :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a sweet card! Thanks for playing along with our Halloween Challenge at Kraftin' Kimmie Stamps!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh now that's just ADORABLE!!! Love the colors, loved the striped background!

  Thank you for joining us at 2 Cute Ink! ~Michele, DT

  BeantwoordenVerwijderen