maandag 6 oktober 2014

Pretty in pink!

Hoi allemaal,

Gisteren een heerlijke dag om te freubelen, ik heb ditmaal een andere vorm kaart gemaakt namelijk een criss cross kaart. Ik had er al verschillende voorbij zien komen en wilde hem eigenlijk ook wel een keer maken. Dus een tutorial op gezocht en er aan begonnen. In de avond heb ik hem afgemaakt zodat ik vandaag foto's kon maken en hem op het blog kon plaatsen. Ik ben zelf erg blij met het resultaat en hij is heerlijk in mijn kleur ;) Ik zag dat ik er een nieuwe volger bij had, welkom Grietje, leuk dat je me bent gaan volgen.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Scrapbook Stamp Society; Anything Goes + option use your favorite colour. Scribble and Scrap; Anything Goes. Kraftin ' Kimmie; Pretty in pink. Kit and Clowder; Anything Goes. In The Pink; Fancy Folds + pink. Live & Love Crafts; Pink anno 2014. Kraftin ' Kimmie; Embellish it. Crafting From the Heart; Anything Goes. Crafty Cardmakers and more; Triple B; Butterflies, Banner and Birthday. The Ribbon Girl; Glitz and Dazzle.De basis zijn twee rechthoeken van 14 x 28 in het roze. Daar heb ik van beide kanten diagonaal een stuk van af gesneden zodat hij over elkaar gevouwen kon worden. Ik heb van wit cardstock twee keer een vierkant gesneden van 13,7 x 13,7. Een van de vierkanten heb ik weer diagonaal doorgesneden de andere hoorde aan de binnenkant. Vervolgens heb ik drie vierkanten gesneden van 13,4 x 13,4. Twee daarvan heb ik diagonaal doorgesneden echter beide de andere kant op zodat het printje van het designpapier dezelfde richting op wijst. (hier kwam ik ook achter toen ik een streepjes patroon had in de eerste plaats ;) ). Ik heb al het papier op de roze na bewerkt met distress inkt. Het Designpapier is van Maya design. In met midden een stuk designpapier van 4,5 x 14. Dit bewerkt met distress inkt en daarna zowel onder als boven wat lint geplakt. In het midden van het geheel een wit met roze geblokt lint.Voor de flap aan de binnenkant heb ik twee keer een strookje wit papier gesneden van 6 x 1,5 met daarop designpapier van 5,7 x 1,2. Beide weer bewerkt met distress inkt. Dit op het vierkant geplakt en daarna er een zacht roze plakparel er op geplakt. Ik heb van roze cardstock en wit cardstock twee keer het "label" in het midden uitgestanst en dit bewerkt met distress inkt en op elkaar gemat. Links een roze paperclip zodat je er eventueel geld aan kunt doen als cadeautje.Ik heb een digi stempel van Mo Manning gebruikt genaamd; Teen Fairy Pia. Ik heb haar ingekleurd met mijn derwent potloden en daarna verwerkt met doezelaars en reukloze terpentine. Ik heb wat glitters op haar vleugels gedaan. Daarna uitgestanst met een ovale mal en de afbeelding verwerkt met distress inkt. Ik heb van wit cardstock twee keer een ovale mal in elkaar gelegd zodat ik een randje kreeg. Dit randje op de afbeelding geplakt zodat het lijkt of het in een lijstje zit. Van roze cardstock een slag groter de ovale wave mal gestanst en het geheel op elkaar gemat.

Links heb ik een bloementoef gedaan. Onderin heb ik drie zacht roze plakparels. Rechts heb ik een banner gemaakt met daarop een digi stempel met de happy birthday tekst. Dit bewerkt met distress inkt. Met de vlinders van Dutch Doobadoo het ik één keer een grote vlinder en twee keer een kleine vlinder geknipt en deze bewerkt met roze inkt. Een kleine vlinder heb ik op de banner geplakt en één kleine vlinder bovenin. Van roze lint in strikje gemaakt en daarop de vlinder geplakt met een roze roosje.

Met deze kaart doe ik mee met de volgende challenge's; Scrapbook Stamp Society; Challenge # 51. Scribble and more; Challenge # 28. Kraftin ' Kimmie; Magical crafty Crop challenge # 4. Kit and Clowder; Oktober Challenge. In The pink; Challenge # 54. Live & Love Crafts; Challenge # 28. Kraftin ' Kimmie; Challenge # 250. Crafting From the Heart; Challenge # 39. Crafty Cardmakers and More; Challenge # 124. The Ribbon Girl; Oktober Card Challenge.

Liefs,
Marieke

14 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Marieke, leuk model.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is so pretty Marieke. Soft and delicate colours, and such a sweet image. Love all the detail and you have managed 3 of our Bs perfectly, thank you

  Hope to see you back again

  Lin
  Crafty Cardmakers and More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Delightfully gorgeous pretty pink card!
  Thank you for participating ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kaart Marieke

  gr karin en


  Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

  Groetjes Karin DT coördinator


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very very pretty, lovely soft colur and a sweet image, great work, love it!
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So beautiful. Love the gentle pinks. Thank you for joining us over at the Scribble and Scrap Challenge. Good luck.
  xx

  I have a blog candy with a £50 Scribble and Scrap Crafts voucher to win if you are interested.
  http://lexiesblogstardate.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely girlie card, thanks for joining us at CCM. Jules DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, such a pretty card! I love all of the pink papers and flowers! Your image is stunning and I just adore your butterflies! What a wonderful birthday card!

  Thank you for joining us at Crafty Cardmakers and More for our 'Triple B' challenge! Hugs, Pamellia DT :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What a lovely card, so pretty and your colouring is lovely.
  Thanks for entering your card into our Triple B challenge at Crafty Cardmakers and More.
  Hugs Kimx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Such a beautiful criss-cross card.... and your colouring is stunning! I love all the die cuts and details you've used too... just FABULOUS!

  Thanks for sharing with us at In The Pink.. good luck and hope to see you enter our challenge again soon!

  Christine x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Marieke,
  What a sweet criss cross card! Beautiful design and a gorgeous image. Thanks for sharing with us at LLC.

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Wat een prachtige kaart! En zo'n leuke stempel!
  Bedankt dat je met ons meedoet bij Kraftin' Kimmie Stamps! Veel succes en ik hoop dat je in de toekomst nog eens meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh this is just gorgeous! I love the style of your card, I so need to try one of these! your image looks so gentle and pretty.
  Thank you so much for sharing it with us over on the DP2 challenge blog
  hugs Lou xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. This is gorgeous, love the soft colors, thanks for playing the Mo's Challenge with this gorgeous entry.

  BeantwoordenVerwijderen