zaterdag 30 januari 2021

Gastdesigner Carlijn Design

 Hallo allemaal,

Hier is hij dan mijn laatste kaart als gast designer voor Carlijn Design. Ditmaal geen Valentijn thema maar een kaart die ik maakte voor een stagaire die haar stage afgerond heeft bij mij op het werk. Mijn collega vroeg mij een grote kaart te maken hij is 10 x 23,5.
Ik wilde de kaart graag neutraal houden daarom de keuze voor Squirrel! van My Favorite Things. Gecombineerd met de Grote Teksten en bij passende stans vind ik hem zelf erg leuk geworden.

Sneed een Smooth White side fold basiskaart en een rechthoek van kraft van 9,6 x 22,9. Bewerkte dit met witte inkt en spetterde er groene en witte spetters op.
Stempelde alle afbeeldingen, kleurde ze in met mijn Copic markers en stanste ze uit met de bijpassende Die-Namics.

Heat emboste bedankt op Candied Apple en stanste het uit met de bijpassende stans, bewerkte het met Peeled Paint. Dit hetzelfde voor het gras aan de onderkant en bracht wat witte stippen aan met een gelpen.
Stempelde de tekst onder het grote woord bedankt en op een stuk Smooth White, maakte hier een tekstwolk van en plakte alles op de kaart. Bracht hier en daar wat details aan met een witte gelpen en een zwarte fineliner.

Gebruikte Copic Kleuren:
Squirrels - E09, E07, E53, E51, E50, E00, E13, E11
Hout - E27, E25, E23, E21
Groen - YG03, YG67, YG63
Eikels - YG91, W5, E85, E77, E74, E71
Paddenstoelen - R29, R27, R24, W5, W3, W1, 0
Neuzen - N7, N5

Heb een heerlijke dag!
Groet, Marieke

Stempels: Grote Teksten 1, Squirrel! 
Stansen: Grote Teksten 1 Bedankt, Grassy hills, Squirrel! Die-Namics.
Papier: Smooth White, Kraft, Sour Apple
Inkt: Versafine Onix Black, Memento Tuxedo Black, Hero Arts Unicorn White, Tsukineko Versamark, Peeled Paint Distress inkt.
Extra: Witte gelpen, zwarte fineliner, Witte acrylverf marker.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje. Heb genoten van alle kaarten die je als gastdesigner hebt gemaakt. Denk deze kaart toch wel mijn favoriet is. Groetjes, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd!! Die eekhoorntjes zijn zo schattig en je hebt ze super leuk gecombineerd met de teksten van Carlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauwwwww wat is hij leuk, dan voel je je als stagaire wel echt bedankt.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen