zaterdag 2 januari 2021

Gastdesigner Carlijn Design

Hallo allemaal,

Ik heb de eer om dit jaar de nieuwe traditie van Gastdesigner bij Carlijn Design af te trappen! Super leuk om te doen en ook eens met Nederlandse teksten en producten te kunnen werken!
Deze maand worden de Valentijns producten gepromoot dus het mocht lekker zoet. Voor mijn kaart gebruikte ik de Valentijn stempels, gecombineerd met de Outline Hartjes stansen en verticale banners stitching. 

Sneed een Smooth White basiskaart, en stanste een Cement Gray rechthoek. Plakte tijdelijk het Wonky Dots Stencil op en bewerkte het met Sweeth Tooth pigment inkt. 
Stanste de Outline harten vijf keer uit Smooth White cardstock, plakte deze op elkaar en plakte het geheel op de basiskaart.Stempelde het hart in de kleuren Tickled Pink, Cotton Candy en Ripe Raspberry. Stanste ze uit met de bijbehorende stans en plakte ze op verschillende plekken op de kaart. 

Bewerkte de harten met wat Wink of Stella. Stanste het kleine hartje wat bij de bijpassende stansen zit in uit dezelfde kleuren cardstock, en plakte deze op de kaart. Bewerkte de kleine harten met wat Glossy Accent.
Heat emboste de teksten op Black Licorice cardstock en stanste ze uit met de verticale banners stitching. Stempelde de tekst op Smooth White cardstock en stanste het uit met de bijpassende stans. Plakte de teksten op en werkte het geheel af met wat sequins.

Heb een heerlijke dag vandaag!
Liefs, Marieke

Stempels: Valentijn
Stansen: ValentijnOutline Hartjes, Verticale Banner Stitching. Stitched Rectangle Staxx Die-Namics.
Inkt: Tickled Pink, Cotton Candy, Picked Raspberry, Tsukineko Versamark, Versafine Onix Black.
Papier: Smooth White, Black Licorice, Cement Grey, Tickled Pink, Cotton Candy, Picked Raspberry.
Extra: Wonky Dots Stencil (MFT), Sequins, Glossy Accent, Wink of Stella clear, ultra fine white embossing powder.

4 opmerkingen:

  1. Ja af en toe is het ook wel eens fijn om goede Nederlandse teksten te hebben, ik mis dat wel eens. Dit Valentijnskaartje is alsvast heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar dit heb je wel even super leuk gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen