maandag 15 oktober 2018

Merry Christmas, to the one i love

Hallo allemaal,

Daar was ik weer, ik ging gisteren ook nog aan de slag met de Deck the howls van My Favorite Things, deze combineerde ik met de Die-Namics trifold slider.

Gebruikte Producten: Deck the howls stempel en stans, Tweet Holidays stempel en stans, Make your self at home stempel en stans, Puppy love stempel. Balloon strings achtergrond stempel, Die-Namics trifold slider, Die- Namics Rectangle peek a boo window.


Met Memento inkt stempelde ik alle stempels twee keer, één keer  voor de voorzijde en één keer voor de binnenzijde. Ik kleurde alles in met mijn Copic Markers en stanste alles uit met de bijbehorende stansen.

Voor zowel de voor als de binnenkant maakte ik een huiskamer achtergrond, ik heb hier een aantal weken geleden een tutorial over gegeven deze kun je hier vinden.


Op het paneel aan de binnenzijde maakte ik een opening zodat ik het mechanisme van de kussende teckels weg kon werken dit deed ik met de rectangle peek a boo stans. 

Ik stanste de kleinste stans van de trifold slider twee keer uit acetate en maakte het mechanisme vast op de binnenkant van de kaart. Ik knipte de teckels wat af zodat ze vrij bewegen in het mechanisme en plakte het frame met 3-d tape op de basiskaart. 

Daarna beplakte ik zowel de voor als de achterzijde met alle stempels zodat het een gelijke scene wordt.


Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

4 opmerkingen: