vrijdag 26 oktober 2018

Have a Frightfully sweet halloween

Hallo allemaal,

Gisterenavond (nachtwerk) nog een kaart gemaakte nadat ik uit mijn avonddienst kwam. Ik was er mee begonnen voordat ik ging werken en wilde hem graag afmaken en zo ging ik aan de slag. Ik gebruikte de schets en color challenge van My Favorite Things als inspiratie. 

Gebruikte producten: Frightfully Sweet stempel en stans, Die-Namics grassy fields, Die-Namics animal farm fence, Die-Namics single stitched line circle frame, Die-Namics stitched rectangle staxx A2, black and white striped paperpack, Steel Grey cardstock, Shaded lilac / wilted violet / black soot distress ink, black gesso.


Voor ik een kaart maak bepaal ik hoe ik alles wil hebben en met welke stansen etc, dit pas ik vaak nog wel iets aan gedurende het maak process. Ik begon ditmaal met een wit stuk cardstock dat ik stanste met de Die-Namics stitched rectangle. Ik sneed twee stroken designpapier van 1 cm. 

Uit Steel Grey cardstock sneed ik een strook van 5 cm en stanste één zijde met de grassy fields Die-Namics. Ik maakte deze strook uiteindelijk 2 cm kleiner. Met het zelfde cardstock stanste ik het hek en de cirkel. Het hek maakte ik korter zodat deze de maat van de banner van de schets aanhield.


Maakte de achtergrond met distress inkt en spetterde wat water op het distress inkt voor de witte vlekken. Mengde zwarte gesso met water en maakte daarmee de zwarte vlekken. Droogde alles goed en heat emboste de tekst met wit embossing poeder. 

Stempelde de twee dieren met Alchohol vriendelijke inkt en kleurde beide in met mijn Copic Markers. Stanste ze uit met bijbehorende stansen. Nu ik alle onderdelen had zette ik de kaart in elkaar. Ik werkte het af met drie enamel dots.

Gebruikte Copic Kleuren:

Zwart - N10, N8, N7, N5
Konijn - E57, E55, E53, E51, E50, R22, R21, R20
Paars - V09, V06, V04
Oranje - E18, YR23, YR04
Egel - E29, E27, E25, E55, E53, E51, E50
Verband - W3, W1, W00, 0

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

My Favorite Things - Color Challenge
My Favorite Things - Sketch Challenge
Papercraft Challenge - Inspired by a song (Thriller Micheal Jackson)
Ally's Angels - Spooky
Word art Wednesday - Anything Goes
That's Crafty Challenge - Spookalicious
Happy Little Stampers - Anything Goes with dies

8 opmerkingen:

 1. Super, superleuk is dit kaartje!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jhee dat jij daar na je werk nog puf voor hebt! En dan komt er ook nog zo een prachtkaart uit je handen. Misschien kreeg je extra inspiratie van de donkere nacht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card and beautiful colouring.
  Thanks for joining in this months challenge at That’s Crafty!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is gorgeous and I love the beautiful background and the cute images, which you've coloured so well ~ it's stunning! Thank you so much for sharing and for playing along with us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Frightfully sweet is exactly right, Marieke! They are too cute, and I love your background, too! Thank you for sharing your card with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. what an awesome card Marieke! your background is fabulous. Lisa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love it! So cute!
  Thanks so much for joining us at That's Crafty!
  Sam :)

  BeantwoordenVerwijderen