dinsdag 29 mei 2018

Hey, Gull-friend

Hallo allemaal,

Vandaag in deze hitte ging ik nog even aan de slag met de schets van deze week. Het werd een heerlijk zomers kaartje passend bij het weer.

Gebruikte Producten: Seaside Seagulls stans en stempel, Die-Namics beach scene builder, Die-Namics friends duo, Die-Namics stitched cirkle staxx, Die-Namics blueprint 13 and distress ink 


Ik maakte eerst het wat en het strand met distress inkt en stanste dit uit. Na wat draaien, wikken en wegen besloten er een blauwe achtergrond achter te maken met distress inkt. Dit alles uitgestanst aan elkaar geplakt en nogmaals uit een cirkel gestanst.


De zeemeeuwen stempelde ik en knipte ik daarna uit. Ik maakte met de golven een stans snee waar de zwemende zeemeeuw in kan. Ik stanste de wolken en de boom en plakte alles op de kaart. Het woord friends stanste ik drie keer uit wit cardstock en eenmaal uit wit en plakte dit op elkaar. Het geheel plakte ik op een rechthoek en daarna met 3-d tape op een witte dubbele basiskaart.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge
Stamping Sensations - Close to Nature
Simon Says Wednesday Challenge - Use more than one stamp

5 opmerkingen:

  1. I love your take on the sketch! Such a fabulous and fun scene.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk s'zomers tafereeltje heb je weer gemaakt! De zeemeeuwen zijn één van mijn favoriete stempelsets. Ik wordt dus helemaal blij van je kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love the way you did the water. That little cloud die off in the distance is such a cute shape! Love it. Thank you for joining us for Simon Says Stamp's more than one stamp challenge! Good Luck!

    BeantwoordenVerwijderen