vrijdag 18 mei 2018

Happy Purr-thday

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje dat ik maakte naar aanleiding van het patroon van de Be Challenge Facebook groep. Ik maakte er een iets andere versie van dan de meeste maar het waas me het projectje wel. Des al niet te min super blij met het eindresultaat.

Gebruikte Producten: Happy Hippo's stempel en stans, Balloon strings achtergrond stempel, Adorable Elephants, Cool Cat, Make Your self at home stempel en stans, Sweet Somebunny stempel en stans, From the Herd, English brick wall stencil, Die-Namics grassy fields, Die-Namics essential speech bubbles, and twine.


De maten en het patroon kan ik je niet door geven daarvoor moet je lid zijn van de Facebook groep. Ik ben begonnen met de binnenkant van de kaart. Ik plakte beide zijde op elkaar en tekende de vloer en plint af met potlood. Plakte de onderkant af met masking tape en stempelde de bovenzijde met de achtergrond stempel. Daarna kleurde ik de vloer de plint en de muur met Copic Markers.


Alle afbeeldingen stempelde ik, kleurde ik in en knipte of stanste ze daarna uit. Legde ze als voorbeeld op mijn kaart zodat ik een idee had hoe ik het wild hebben. Ik maakte het raam met de lijst van de make your self at home set.


Daarna maakte ik de voorkant. Ik pakte het stencil en stormy weather distress inkt en maakte de muur. Daarna maakte ik van groen cardstock het gras en bewerkt dit met mowed lawn. Ik maakte op de plekken waar het kon de "straat" met kraft copic papier en bewerkte dit met Copics en een witte gelpen.


Ik voegde wat bloemen toe om het geheel te breken. Ik maakte van twine drie strikken en plakte er een bloem op zodat dit de kaart dicht houdt. Ook was dit een van de "verplichte" opdrachten. Ik was even bang dat dit niet mooi zou staan maar het misstaat helemaal niet!


Ik plakte de kat op de kaart en gaf hem een ballon en een cupcake. Hij komt ten slotte op verjaardagsvisite. 


Als laatste heat emboste ik de tekst op zwart cardstock en stanste het uit met de speech bubble stans.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Birthday project, use cake, cupcakes or candles
Be Challenged - Patroon
Simon Says Wednesday Challenge - Stencil it
Simon Says Monday Challenge - Stencil it

6 opmerkingen:

 1. Wat een fantastische kaart! Moet een heel werk geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marieke, wat een project zo'n kaart !petje af hoor! Heel mooi gemaakt.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jhee wat een project dit Marieke! Maar wat gaaf!!! Het lijkt wel een kijkdoos, er blijven steeds verassingen komen. Echt super gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a wonderful design, Marieke! And you used so many different stamps sets, too!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my goodness, Marieke, this is darling! I love the inside and outside scenes! Thank you for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is such a fun card, I love the stencilled background and those images are just so cute! Thanks so much for sharing and for playing along with us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... <3

  BeantwoordenVerwijderen