vrijdag 6 april 2018

I'm so hoppy for you

Hallo allemaal,

Weten jullie nog mijn voorbeeld kaartje als gastdesigner voor Knutsels en Kadootjes. Daar vroegen ze een kikker op je kaart. Ik heel mijn hobbyhok afgezocht naar kikkers nergens te vinden! Nu kwam er met de nieuwe release van My Favorite Things een leuke set uit en deze meteen aangekocht. Gisterenavond nog tijd om er een kaartje mee te maken en dit is het eindresultaat.

Gebruikte Producten: Blueprint 15, Blueprint 27, Die-Namics sticthed clouds, Die-Namics beach scene builder, Die-Namics Cloud nine, Die-Namics mailbos, Die-Namics grassy fields, Toad-ally awesome stamp and die, Adorable elephants stamp en salty ocean distress inkt.


Ik ging aan de slag met de schets van deze week en besloot dat het schuine gedeelte een wolk kon zijn. Ik had het idee in mijn hoofd om met de beach scene builder een rivier / meer te maken en zo ging ik aan de slag met mijn Copic markers. Het gras maakte ik ook met mijn copics alvorens ik ze uit stanste.


Ik kleurde de kikker met mijn Copics en stanste het blad uit. Ik maakte de achtergrond blauw met salty ocean en legde alles "klaar" ik vond hem wat kaaltjes en vond dat er nog wat bij moest. Zo stempelde ik de bloemen uit de adorable elephants set en dat was al wat beter. Ik plakte alles op elkaar en als laatste heat emboste ik de tekst en stanste dit uit met de banner die.

Fijn weekend allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

My Favorite Things - Sketch Challenge
Simon Says Monday Challenge - Three of anything (three flowers).

7 opmerkingen:

 1. Aah, superleuk! Ook ik heb deze kikkers niet weten te weerstaan, ze zijn geweldig! Ook voor de boys uit mijn klas zijn ze tof! Jij ook een lekker en zonnig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt super Marieke! Top!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ENIG. Heerlijke kleurtjes bij elkaar en de kikker is super. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede reden om deze leuke kikkers meteen in je mandje te stoppen! Ze zijn dan ook superleuk. Je kaartje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is amazing! You are always so talented at creating scenes and your cards are so professionally-done! The lines are crisp and clean and the stamping is perfect every single time. I admire your skills so much and always enjoy your entries. Thank you for your continued support of our Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

  BeantwoordenVerwijderen