dinsdag 3 april 2018

Happy birth - yay

Hallo allemaal,

Van het weekend mijn laatste werkdag gehad bij mijn ouder baan en vanaf vandaag aan de slag bij mijn nieuwe baan, heb er zin in! Gisteren nog een beetje tijd gehad om wat kaarten te maken en zo ging ik gisterenavond laat nog aan de slag met deze kaart.

Gebruikte producten: In Paris stempel en stans, Blueprint 29, Blueprint 27, Die-namics stitched square peek a boo window, yay for you stempel, Mini cloud stencil, distress ink, zwart, wit and grijs cardstock.


Het was even zoeken wat ik wilde doen, ik had een idee in mijn hoofd en dat kwam niet tot zijn recht dus iets anders proberen, zo heb ik even lopen schuiven met verschillende spullen en uiteindelijk werd dit het eindresultaat. Ik maakte de achtergrond met behulp van het stencil en twee kleuren distress ink. Daarna stempelde ik de Eiffeltoren.


Ik stanste het vierkant uit de kaart en plakte de achtergrond met 3-d tape op de kaart en het losse vierkant met gewone lijm. Ik stempelde de ballonnen en kleurende deze in met mijn Copic markers en stanste deze uit en plakte ze op de kaart met 3-d tape. Ook op de Eiffeltoren zette ik wat stukken aan met Copics. Als laatste heat emboste ik de tekst en stanste deze uit om vervolgens op de kaart te plakken met 3-d tape.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Colorchallenge
My Favorite Things - Sketch Challenge
Craftliners - Oranje inspired

5 opmerkingen:

 1. Lovely design, Marieke - the clouds are wonderful! Thank you for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat mooi gemaakt ! De achtergrond is ook heel mooi.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi weer Marieke!! En heel veel succes in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg, dit is weer zo mooi! Veel plezier en succes met je nieuwe baan, spannend en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Marieke, leuk dat je meedoet aan onze challenge bij Craftliners.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen