woensdag 10 mei 2017

i sea it's your birthday

Hallo allemaal,

Hier was ik weer eens, er zullen er niet zoveel meer komen denk ik deze week aangezien we over 4 dagen voor een weekje lekker gaan uitwaaien op Ibiza. De week erna een paar dagen werken en de bruiloft van mijn moeder en dan zit de maand er al weer bijna op. 
Ik ging ditmaal voor een vintage kaartje. De basis is een dubbele kraft kaart van 15 x 15. daarop wit cardstock en designpapier van Maja Design Summertime. Een vierkant van designpapier van 13 x 13. Een stuk ribbelkarton en in het midden een stuk jutte met daarop wat twine. Van hetzelfde twine wat lussen gemaakt met daarop een wit stuurwiel uit mijn voorraad. De tekst (6002/0099) van Noor Design gestempeld en uitgeknipt en bewerkt met een papier distresser. Bovenin de schelpenrand (6002/0662) van Noor design uit wit cardstock en bewerkt met distress inkt. Onderin de meerpaal en meeuw (CR12790) van Marianne design. De schelpen (6410/0027) van Noor design gestempeld met bruine inkt en geheat embost met witte embossingspoeder. De rechthoekige stans (
6002/0421van Noor gestanst uit wit cardstock. Overgetrokken op kraft papier en in het midden de stans eruit gehaald. Een plaatje (150704) van Syta van Gelderen er onder geplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:


Syta van Gelderen: Thema Strand.

Hobbyvision: Berend Botje.
Simon Says Monday Challenge: It's a frame up.
Ribbon Girls: Any Card Challenge.
Deep Oceans Challenge: Anything Goes.

Fijne dag allemaal!


Liefs,

Marieke

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Marieke. Hele mooie details en prachtig gemaskt met al deze materialen. Fijne vakantie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige maritieme kaart. Geniet van je vakantie op Ibiza.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie zomerse kaart heb je gemaakt.
  Grt van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the theme of this card. Reminds me of summer vacations in California. Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Monday Challenge.

  Cathie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit kaartje is een plaatje. Mooie kleurtjes en leuke verschillende materialen gebruikt. Maakt de kaart ook speels. In ben helemaal verliefd op het strandthema.

  BeantwoordenVerwijderen