zaterdag 8 november 2014

Mijn eerste Copic gekleurde kaart!

Hoi Allemaal,

Ik heb mezelf van de week verwend met een set Copic markers en wat ben ik er blij mee! Ik had al eerder een digi ingekleurd en daarna uitgestanst toen bleek er echter nog inkt op mijn plaat te zitten en kon ik de digi niet meer gebruiken grrr, ander half uur bezig geweest met inkleuren is het plaatje verpest... Dus maar overnieuw begonnen en toen ging ik weer de mist in pfff. Nou ja dan maar een andere digi en ditmaal is het allemaal gelukkig goed gekomen!

Met de kaart wil ik mee doen met de volgende challenge's; De Creative Zebra; Kerst. AnMa creatief; Kerst. Loves rubberstamps; Anything Goes. Love to scrap!; Bling it on. (their are sparkles on the earcuffs and wings). Creapaleis; Kerst. Live & love crafts; Favorite Christmas Colours (traditional colours). Crafty Little Fairies; Not a Square. We Do Doobadoo; Enhancing youre dies. A Random Fan; Red, White and green. ABC Christmas Challenge; V is for Very Merry christmas.



Het is een dubbele groene kaart die ik heb gemaakt met de shape art mal van Dutch Doobadoo. Een maatje kleiner heb ik het design papier geknipt (Maja Design). Ik heb van designpapier een vierkant gesneden van 10 x 10 en dit gemat op groen cardstock van 10,2 x 10,2. Tussen de afbeelding en het vierkant heb ik wat wondgaas gedaan. Alle randen bewerkt met distress inkt Walnut stain. Ik heb zelf de banner gemaakt met een digi die je bij het ABC christmas blog kon downloaden. Dit ook bewerkt met de inkt. 



De binnenkant ook bewerkt, één maal de een na grootste maat van de mal van hetzelfde papier als aan de voorkant. De grootste maat spellbinders stans gebruikt voor het groene cardstock en een slag kleiner voor het witte cardstock.



Ik heb een digi stempel gebruikt van Wee Stamp genaamd; Holly. Ben niet helemaal happy met het inkleuren van de achtergrond maar goed mag niet mopperen voor de eerste keer. De afbeelding uitgestanst met een spellbinders mal en vervolgens gemat op groen cardstock die ik uitgeknipt heb met de shape art mal.



Links heb ik één maal de handschoenen van Marianne Design gestanst en dit bewerkt met rode inkt. Eén maal de sterren stans van sizzix gebruikt en twee keer de takjes van Marianne Design. Dit alles op elkaar geplakt en afgewerkt met een rode roos.



Rechts één keer van wit cardstock het vogelhuisje van Joy! Crafts, twee groene takjes van Marianne design, twee rode roosjes en een witte bloem.

Met de kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; De Creatieve Zebra; Challenge # 15. AnMa Creatief; Challenge # 38. Loves Rubberstamps; Challenge # 125. Love to Scrap!; Challenge # 41. Creapaleis; Wedstrijd November. Live & Love Crafts; Challenge # 29. Crafty Little fairies; November Challenge. We Do Doobadoo; Challenge # 18. A Random Fan; Challenge # 18. ABC Christmas Challenge; V is for Very Merry Christmas..

Fijne avond allemaal!

Liefs,
Marieke

16 opmerkingen:

  1. Superleuke kaart Marieke!
    En deze digi..... soooo lief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fabulous card, love the shape and the colour combo
    hugs Jacee
    Simply Paper Card Design

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje!
    En heel erg mooi ingekleurd!

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke kaart Marieke het modelletje is ook erg leuk
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaart heb je gemaakt.
    Leuk dat je mee doet bij de Creatieve Zebra.

    Groetjes Jane DT DCZ

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mariek Prachtig Het is niet te zien dat je voor het eerst met copic hebt gekleurd. Een schattig afdrukje. Heel leuk gemaakt. Toevallig heb ik ook net een winterse kaart met de handschoenen gemaakt. Ze zijn zo leuk aan winterse kaarten. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OMGosh so cute and I love the mittens. Thanks for playing with us over at Loves Rubberstamps!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aww...this Wee image is adorable, as is your card! So cute with the gloves. Thanks for sharing with us at LLC.

    Hugz, Sandy
    Owner & Operator @Live & Love Crafts

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig kaartje!!!
    Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
    Dank voor je inzending.

    Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Such a stunning card. I love the design. Great detailing. Thank you for sharing your talent with us over at Loves Rubberstamps. Hugs Nina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Such a gorgeous card, Marieke. Lovely colouring and embellishments...those mittens are adorable!

    Thank you for entering our challenge at Crafty Little Fairies, and good luck in the draw. We would also love you to join us again in future challenges.

    Hugs,
    Jennifer. x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, je eerste kleurwerkje met Copics, dan ben jij volgens mij een natuurtalent. Prachtig gekleurd! En een schitterende kaart. Leuk dat je meedoet met ABC Christmas Challenge. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik ben bezig met een online curcus Hair and Skin class bij http://kitandclowder.ning.com/. Heb de eerste drie classes gedaan van de acht.

      Liefs,
      Marieke

      Verwijderen
  13. This is SO cute! The image is darling and the details superb. I think you did fabulous coloring with copics for the first time :o) Thanks for joining us at Love to Scrap! Challenge Blog
    Tina dt

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een ontzettend leuke kaart is dit , de digi is schattig. Gezellig dat je deze maand 3x hebt meegedaan aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes helen

    BeantwoordenVerwijderen