vrijdag 7 november 2014

Gastdesigner Cheerful Sketches

Hoi Allemaal,

Ik heb voor de challenge bij het Cheerful Sketches Challenge Blog twee keer een kaart gemaakt de eerste kun je hier vinden, de andere laat ik vandaag zien.

Met de kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Scribble and Scrap; Anything Goes. Cute Card Thursday; Stripes. Webshop AnMaCreatief; Kerst. Loves rubberstamps; Anything Goes. Sister Act; Anything Goes.


Hij is wat gewaagd voor mijn doen met dat zwart maar goed, ik vind hem uiteindelijk wel goed geworden. Het is een vierkante zwarte basiskaart van 14 x 14. Daarop rood cardstock gemat van 13,8 x 13,8 dan een stuk designpapier (Marianne Design) van 13,6 x 13,6. Ik heb twee keer een zwarte rechthoek gesnedne van 5 x 6,5 daarop rood cardstock van 4,8 x 6,3 rechts een stuk designpapier van 4,6 x 6,1 en links een stuk wit cardstock in dezelfde maat tenslotte vier zwarte plakparels opgeplakt.. Van zwart cardstock één keer de cirkel van Marianne design gestanst. Onderin een strook zwart cardstock van 5 x 13,8 daarop designpapier van 4,8 x 13,6. Met een stans van Marianne Design de banner gestanst en bestempeld met de bijbehorende stempels. Links en rechts drie rode plakparels.


Ik heb met een My favorite things stans de sterren gestanst in het zwart en rood glitterpapier en deze op elkaar gemat.


Het is een afbeelding van Bugaboo genaamd; poppi xmas candycane. Ingekleurd met derwent potloden en daarna verwerkt met doezelaars en terpentine. De afbeelding op een wit randje na uitgeknipt en met 3-d dots opgeplakt.

Met de kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Scribble and Scrap; Challenge # 30. Cute Card Thursday; Challenge # 346. Webschop AnMacreatief; Challenge # 38. Loves Rubberstamps; Challenge # 125. Sister Act; Challenge # 82

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

8 opmerkingen:

 1. leuk vrolijk kaartje Marieke
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk met die pinquin!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great Christmas card with a very cute image. Thanks for playing along at Loves Rubberstamps.

  Nikki

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kerstkaartje..leuk dat je nogmaals meedoet bij Loves Rubberstamps, succes en tot snel,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a great design, I love that little penguin
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is lovely and so cute. Thank you for joining us over at the Scribble and Scrap Challenge. Good luck.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk en gezellig kaartje. Bedankt dat je nog eens meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief deze maand. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kerstcreatie!
  Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief novemberchallenge.

  Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen