zondag 24 maart 2019

Hello amazing, marvelous you

Hallo allemaal,

Ditmaal een kaartje dat ik maakte voor de moeder van een vriend van ons. Ze hebben afgelopen week te horen gekregen dat ze kanker heeft, maar dat ze daarnaast ook niets meer voor haar kunnen betekenen. Zo ontzettend heftig en het heeft me echt wel bezig gehouden deze week. Ik wist dat ik zijn ouders een kaart wilde sturen maar ja wat stuur je dan? Na lang beraad met mezelf kwam dit uit mijn vingers. Bewust gekozen voor deze kleuren omdat zijn moeder ook niet van kleur houdt.


Stanste een paneel uit wit cardstock en sneed de driehoeken eruit. Plakte er vellum achter en plakte er 3-d tape achter zodat ik er een shaker van kon maken. Vulde het met gouden balletjes en plakte er nog een zwart met wit gestreept strookje designpapier achter. Plakte alles op een witte topfold kaart.


Stanste uit goud cardstock de tekst hello vier keer en plakte dit op elkaar. Heat emboste de tekst op een strookje wit cardstock en plakte dit op met 3-d tape. Stempelde de vlinder en kleurde alleen het lijfje in met Copic markers. Stanste het uit met bijpassende stans. Werkte de kaart af met zwarte sequins.

Fijne avond, Marieke

Met de kaart doe ik graag mee met de volgende challenge:
My Favorite Things - Sketch Challenge
Less is More - Three sequins, colors (gold, black and white)

Stempel: Fluttering Friends, Hello, beautiful
Stans: Fluttering Friends, A2 rectangle stax, simply Hello & Love you 
Inkt: Tsukineko Versamark, Memento tuxedo black, Copic markers.
Papier: Black & white striped paperpack MFT, Gold paper Aurelie, Vellum
Extra: Extra fine gold embossing powder, zwarte sequins, gouden balletjes (wibra)

6 opmerkingen:

 1. Een mooie rustige kaart,om iemand een hart onder de riem te steken.
  Die rot ziekte.
  Dan is een kaartje op z'n plaats.
  Groetjes, Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het komt helaas nog te dikwijls voor dat er niets te doen is voor die persoon. Het blijft een sluipmoordenaar deze ziekte. Jouw kaart is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart. Hij straalt veel rust uit. Knappe uitwerking van de schets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige, stijlvolle kaart maakte je voor de moeder. Het is zulk vreselijk nieuws en erg lastig om er een geschikte kaart voor te maken maar dat is je gelukt. Geweldige kerstkaart, wat zijn de hertjes schattig.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi en sereen kaartje. Inderdaad niet gemakkelijk om voor deze situatie een gepaste kaart te maken. Maar het is je zeker en vast gelukt. Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen