donderdag 17 januari 2019

With our sincere thanks

Hallo allemaal,

Gisteren maakte ik deze kaart, mijn moeder vroeg of ik een kaart kon maken voor het hondenpension waar hun hondjes altijd heen gaan. Deze gaan sluiten en ze wilde hen bedanken met een kaart. Ze wilde dus een bedank kaart er ze wilde graag drie honden. Deze opdracht gecombineerd met de sketch en kleuren challenge van My Favorite Things en klaar was kees.

Gebruikte producten: Puppy Kisses, From all of us, Die-Namics Grassy Fields, Heart tree Die-Namics, Die-Namics A2 rectangle staxx, Mini cloud edges stencil, Petite plaid paperpad, Kraft / blue yonder and sour apple cardstock.


Stanste uit wit cardstock twee maal het grootste paneel uit de rectangle staxx. Op één maakte ik met Salty Ocean distress inkt en het stencil de wolken. Op dit paneel plakte ik een strook designpapier, een dun strookje cardstock en met sour apple een strookje gras dat ik maakte met de grassy fields stans.

Vervolgens stanste ik de boom uit dat paneel, ik zorgde ervoor dat het einde van de stronk ter hoogte zou komen waar het hoofd van de middelste hond zat. Plakte het paneel op het witte paneel en dit geheel ging op een dubbele topfold kraft kaart.


De boom stanste ik nog vijf keer, drie keer uit kraft en één keer uit sour apple en blue yonder. Legde de blaadjes, stam en hartjes op de juiste plek en de twee extra stukken kraft gebruikte ik om de stronk te plaatsen zodat hij niet zo zou zweven. Bewerkte ten slotte het blauw hart met glossy accent.

Stempelde de drie honden en kleurde ze in met mijn Copics. Knipte ze uit op een wit randje na en plakte ze op de basiskaart. Stempelde de tekst op een strook wit cardstock en plakte deze ook verhoogd op de basis.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch challenge
My Favorite Things - Color challenge

6 opmerkingen: