dinsdag 15 januari 2019

Wishing you a sweet, fun and sparkly birthday

Hallo allemaal,

Ik ging gisterenavond weer eens aan de slag met de sketch van My Favorite Things, de nieuwe release en ik combineerde hem met de birthday challenge. 

Gebruikte producten: Rainbows & Unicorns stempel en stans, Die-Namics stitched cloud edges, Die-Namics rainbow, Die-Namics sunny skies, Stencil mini cloud edges and party patterns paperpack, wink of stella clear glitter, white gelpen, Salty Ocean distress ink.


De kaart had ik eerst anders in gedachten ik wilde echt de focus houden op de cirkel maar dan verdween de rest weer dus dat werd niet wat. Na wat gepuzzel kwam ik tot deze layout. Ik sneed eerst een dubbele basis kaart. Hij is groot dit keer 12 x 14,2 topfold. Ik heb een strook gesneden van 12 x 13 en een rechthoek van 8,5 x 11,5. Plakte deze op elkaar en maakte met het stencil en de salty ocean de lucht. Stempelde de tekst op het grote rechthoek en plakte dit op de basis kaart. Voordat ik het op de basiskaart plakte, plakte ik een klein strookje designpapier eronder

De regenboog had ik nog liggen van de vorige kaart en hoefde ik alleen maar wat in te korten. Stanste de zon uit geel cardstock en plakte dit in het midden van het kleinste rechthoek. De regenboog ging er over heen. Stanste twee wolken randen uit wit cardstock en plakte deze er boven op met verschillende maten 3-d tape. 


Stempelde het kasteel en de unicorn en kleurde deze in met mijn Copic Markers. Stanste deze uit met bijbehorende stansen en plakte ze op de kaart. De regenboog, de haren en de hoorn bewerkte ik met wink of stella clear glitter.

Gebruikte Copic Kleuren:

Wit - C3, C1, C0, C00, O
Paars - BV08, V17, V15, V12
Roze - R89, R85, R83, R81
Oranje - YG09, YG07, YG04, YG02
Geel - YG16, Y17, Y15, Y13
Groen - YG17, YG07, YG05, YG03
Blauw - B18, B16, B14, B12

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Birthday Challenge

2 opmerkingen:

  1. Wat een kleurenpracht, superleuk en vrolijk kaartje! En zó mooi van kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal 'Unicorns en rainbows' dit! Daar houden wij meisjes van! Prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen