zondag 25 november 2018

Wish, i hope your day is all kinds of happy.

Hallo allemaal,

Dit weekend twee workshops verzorgd bij Scrap & Co en daarnaast was manlief een heel weekend de deur uit voor een "game weekend". Zo besloot ik vrijdag avond nog even een kaartje te maken met de huidige schets van My Favorite Things.

Gebruikte Producten: Happy Hippo's stempel en stans, Adorable Elephant stempel en stans, Bundle of balloons stempel en stans, Die-Namics Grassy Field, Die-Namics Balloon alphabet, Stencil mini cloud edges. 


De basis kaart maakte sneed ik op maat en sneed een kraft strook van 0,7 mm, daar stempelde ik de tekst op. Uit groen cardstock stanste ik het gras en bewerkte dit met mowed lawn distress inkt.

Met mermaid lagoon en het mini cloud edge stencil maakte ik de wolken.


De alfabet ballonnen stanste ik uit vier kleuren cardstock en ook de losse ballonnen stante ik vier keer uit cardstock en plakte ze op elkaar. Uit wit cardstock stanste ik de vier letter ballonnen en gebruikte alleen de letter en plakte die in de gekleurde ballon. Uit zwart cardstock stanste ik de "touwtjes" en plakte die aan de ballon.


Stempelde het nijlpaard en de olifant en kleurde deze in met mijn Copic markers. Stanste ze beide uit omdat ik graag de regenboog kleuren wilde gebruiken koos ik ervoor om het strikje en de muts ook te stempelen en in te kleuren. Stanste deze ook uit en plakte ze op de dieren.

Gebruikte Copic kleuren:

Nijlpaard - W7, W5, W3, W1, W0, W00, 0, R20
Strik - YR07, YR04, YR02
Olifant - C5, C3, C1, C0, C00, 0, R20, W1
Feestmuts - V09, V06, V05, V04

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Birthday Challenge
Papercraft challenge - lots of dimension
As you like it - Rubber or digital, because i like to just crab a stamp and start coloring. It's easier then to turn on my computer, seize the stamp and then print it.
Hobbyvision - Feest

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en lieve kaart Marieke. De twee vriendjes zijn mooi gekleurd en die fleurige ballonnen maken het extra feestelijk vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zijn ze samen deze hippo en olifant! Prachtig kleurwerk ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. so cute! Thanks for joining us at papercraft-challenges and good luck.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such an adorable card. Thank you for joining us at Papercraft Challenge and good luck.
  Hugs, Silke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a darling card. I love the bright, happy colors. You coloring is wonderful! Thanks so much for joining us at As You Like It Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is such a great make, thanks so much for sharing your craftyness with us for this AYLI challenge. See you again soon! Xx

  BeantwoordenVerwijderen