donderdag 1 november 2018

Copic Colourstock - Sneeuwmannen op twee manieren

Hallo Copic fans,


Vandaag heb ik voor jullie een video tutorial waarin ik laat zien hoe je sneeuwmannen in kunt kleuren op twee verschillende de manieren. Beide technieken zou je in alle kleur combinaties kunnen maken. Ik heb vandaag gekozen voor een grijze en blauwe combinatie.

De digitale stempel die ik gebruikt heb heet Penguin pals en is van Lili of the valley (LOTV).Bovenaan de pagina staat de gehele uitwerking met de stippel techniek. Hierboven staat de uitwerking met de gewone techniek. Bij beide achtergronden heb ik gebruik gemaakt van de achtergrond techniek waar je hier een video-tutorial over kunt vinden.


Hierbij de uitwerking van beide afbeeldingen. Hier kun je goed zien dat de een afbeelding met een blauwe achtergrond veel meer aanwezig is. Waar een afbeelding met een sepia achtergrond meer een vintage look heeft.


Hopelijk vonden jullie de video tutorial leerzaam en zie ik op de Colourstock Facebookpagina snel jullie verschillende sneeuwmannen voorbij komen, tot de volgende tutorial!3 opmerkingen:

  1. Ik heb met plezier naar je filmpje gekeken en geluisterd, mooi kerstmuziekje hihi
    Heel gaaf om te zien en je kaarten zijn beeldig Marieke!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen