maandag 12 november 2018

Tweet Greetings

Hallo allemaal,

Daar zat ik dan met een snothoofd terug komend van een midweekje Centeparcs en ik wilde heel graag een kaartje maken, nou ja dan maar met snothoofd, veelzakdoekjes en liters thee op mijn zolderkamertje. Ging weer aan de slag met de Kleuren en schets challenge van My Favorite Things.

Gebruikte Producten: Tweet Holiday's stempel en stans, Die-Namics Birch trees, Die-Namics Birch Trees (straight), Die-Namics stitched snow hills, bright Gingham paperpack.


Met twisted citron maakte ik de achtergrond en spetterde er water op, tevens wat opaque white gemengd met water. 

Stanste de bomen uit kraft en donkerbruin cardstock en plakte ze op elkaar. Bewerkte de takken met een witte gelpen voor de sneeuw. Plakte het paneel op een stuk donkerbruin cardstock en daarna op een de basis kaart waar ik een stuk designpapier op plakte.


Stempelde de drie huizen en het vogeltje op Copic papier en kleurde ze in met Copic Markers. Daarna stanste ik ze uit en plakte achter de huisjes wat twine. Bewerkte het sneeuw met Liquid applicator en plakte ze op.

Kleurde daarna de vogel en bewerkte ook de muts met Liquid applicator. Stempelde de vogel nogmaals en kleurde alleen de vleugels en knipte deze uit. Heat emboste de tekst op donkerbruin cardstock en plakte dit op het vogeltje en daarna de vleugels er overheen.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Color Challenge

4 opmerkingen:

  1. Wat een snoezig kaartje weer! Ik heb dit stempeltje nu ook gekocht maar nog niets mee gedaan. Bedankt voor de inspiratie dus weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt zo’n leuk kaartje!! Ik heb de vogeltjes ook, bedankt voor deze leuke inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooierd is dit, superleuk! Sterkte met het snothoofd, brrrr...

    BeantwoordenVerwijderen