woensdag 22 augustus 2018

MFT Summer School part 2

Hallo allemaal,

Deze week een aantal kaarten gemaakt voor de Summer School van My Favorite Things. Ik maakte twee kaarten en combineerde zo een viertal opdrachten en daarnaast maakte ik meteen een kaart voor de schets van deze week.

Gebruikte producten: Gill Friends stempel en stans, Balloon strings Background stempel.


Ik maskte het gedeelte af en stempelde de achtergrond stempel met versamark inkt en maakte het blauw met de ombre techniek. Ik gebruikte Mermaid Lagoon, Salty Ocean en Tumbled glass distress inkt. Stempelde de tekst op een stuk wit cardstock en plakte dit op.


De vissen stempelde ik op copic papier en kleurde ze in met mijn Copic Markers. Stanste ze uit en plakte ze op de kaart. Ik voegde nog wat nuvo drops toe om de schets te volgen.

Voor de tweede kaart ging ik voor de opdrachten visual triangle (kan ook bij de vorige) en Focal point.

Gebruikte materialen: Safari Friends stempel en stans, Die-Namics blueprint 15, Die-Namics grassy fields, Die-Namics safari tree (retired), mini cloud stencil.


Eerst maakte ik de onderkant een beetje blauw met Salty ocean distress inkt en daarna nog wat wolken aan één zijde. Ik stanste de boom uit en bewerkte deze met distress inkt. Plakte het op de kaart.

Het gras stanste ik uit groen cardstock en bewerkte ook dit met distress inkt.


Stempelde de leeuw, bladeren en de vogel en kleurde ze in met mijn Copic Markers. stanste alles uit met de bijbehorende stansen en plakte alles op de kaart.

Fijne avond!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Summer school lesson 1,2,3 and 5
My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Birthday Challenge

4 opmerkingen:

 1. Geweldige kaarten. Ik vind die vissen heel moooi zo. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOH, zo luéééék. Mooi die achtergrond van het eerste kaartje en wat is het tweede kaartje enig. Met zo weinig, zo`n leuke kaart. Het kleurgebruik is zo mooi. Ja, ik ben fan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the design used on this card and the different colors, so beautifully constructed. Loved seeing this.Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  BeantwoordenVerwijderen