maandag 6 augustus 2018

Congratulations on your new home.

Hallo allemaal,

Soms moet je gewoon even iets nieuws proberen. Ik vindt het namelijk behoorlijk lastig om tijdens het maken van kaarten de voorwerpen niet de kleur te geven die ze in het dagelijks leven zijn, zoals de bomen oranje en paard in plaats van groen en bruin. Een hele goede uitdaging dus om het eens te proberen zijn de kleuren challenge's van My Favorite Things.

Gebruikte Producten: Town Bear stempel, In Paris stempel, No place like home stempel (retired), Die Namics stichted snow drift, Die-Namics a2 rectangle stax, Die-Namics open road, mini cloud stencil.


Uit perzikkleurig cardstock stanste ik de rechthoek en die stanste ik daarna met de snowdrifts, op het "gras" stempelde ik de tekst met versamark inkt en heat emboste het met wit embossingpoeder.

Uit twee verschillende soorten paars cardstock stanste ik de weg en plakte dit op de kaart. Van wit cardstock stanste ik nogmaals de rechthoek en maakte wolken met het stencil en Lavender Fields distress inkt. En plakte dit op elkaar.


De bomen en het huis stempelde ik op Copic papier en kleurde ze in met mijn Copic Markers. Daarna knipte ik ze uit en plakte ze op de kaart met lijn of 3-d tape. Als laatste stempelde ik de hartjes, kleurde deze ook in en bewerkte ze met Glossy accent.

Gebruikte Copic kleuren:
Paars - BV17, BV13, BV11, BV08, V09, V17
Oranje - YR00, YR01, YR02, YR27, YR23, YR21, YR20

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Color Challenge
Simon Says Stamps Wednesday Challenge - Make your own background

3 opmerkingen:

 1. Vind het een schitterende kaart geworden!!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een gaaf effect met deze kleurtjes. Beetje herfstig, ik houd er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a delightful card!! I really like the cute little hearts coming out of the chimney. Thanks so much for playing along with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge. xx Misty

  BeantwoordenVerwijderen